Lányok szerintetek nagyon ciki ha egy fiú rágja a körmét?
Figyelt kérdés
Le akartam már szokni róla de nem sikerült mit gondoltok ez nagyon gáz?2014. júl. 15. 18:15
1/9 anonim válasza:
Igen, nagyon ronda, undorító és még veszélyes is. Inkább reszeld le jó rövidre, úgy majd nem tudod rágni és még meg is dicsérik, hogy milyen ápoltak a kezeid.
2/9 anonim válasza:
Igen, bocsi, de szerintem nagyon gáz..az egyik első dolog, amit megnézek egy pasin, az a keze..számomra nagyon visszataszító lenne, ha gusztustalan, tövig rágott körmei lennének.
3/9 anonim válasza:
A barátom is csinálja. Olyankor úgy nyakon vágnám.
4/9 anonim válasza:
Utolsó, ezen jót nevettem:D De teljesen jogos:) | A körömrágásnak valami pszichés oka van általában(!), próbáld megkeresni az okát. Régen én is rágtam a körmöm, de hidd el sokkal igényesebb, és szebb ha hosszú/hosszabb. Vannak külön "körömrágás elleni" körömlakkok, tudom, hogy fiú vagy, de ezek átlátszóak. (Én is körömlakkal szoktam le, bár lány vagyok, de szerintem fiúnál sem lenne gáz:) )
5/9 anonim válasza:
Hát nem gáz,de elég zavaró és nem szép...(bár ha nem figyelek oda,sajnos én is rágom,mert megszoktam már...)viszont ha valaki amúgy tetszik,akkor ez nem számit annyit hogy rágja a körmét.
6/9 anonim válasza:
Igen, az. Csúnya és gusztustalan.
7/9 anonim válasza:
Ciki, ha még ennyi önuralma sincs egy pasinak akkor azzal tuti nem állnék szóba...
Na meg persze undorító is.
9/9 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat akkor megpróbálok leszokni!
2014. júl. 15. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!