Lányok! Ciki az olyan srác aki Simsonnal közlekedik?
Figyelt kérdés
16vagyok, el szeretnék kezdeni motorozni és egy Simsont néztem ki. Ezzel főleg inkább közlekedni szeretnék, mert unom a villamost/buszt. Ez okból venném. De előtte azért érdekelne főleg a lányok véleménye, mert egy átlag (nem motoros- értem ezalatt) is megismer egy Simsont, de nem tudom, hogy ebből ugye nem azt a dolgot szűri-e le, hogy a srác egy falusi paraszt? Nem tudom igazából. Vagy esetleg tökre közömbös vagy azért jobb mint a robogósok? Aki nem tudná milyen egy Simson, annak itt a kép!;) [link] 2011. jan. 5. 16:45
1/32 anonim válasza:
Vároban fura lehet sztem, de mondjuk 20 év alatt semiképpen nem gáz, mert senki nem harley-val kezdi (meg ugye azt nem is lehet, mert nem kapod meg nagymotorra a jogsit enyi idősen).
A robogónál mindenképpen jobb, és sztem tanulni kiváló a simson. Mondjuk nem az a csajozós motor, felvágni meg vagánykodni biztosan nem lehet vele...
3/32 anonim válasza:
Nekem nem jön be, őszintén szólva szerintem gáz. De van akinek ez is jól tud állni, ha van hozzá stílusa.
Ismerek olyan pasit, aki Simsonnal jár, és tök aranyos vele.
4/32 A kérdező kommentje:
[link] és pl az ilyen, új motorok, de klasszikus stílusúak ez hogy jön be?
2011. jan. 5. 16:56
5/32 A kérdező kommentje:
egyébként köszönöm az eddigi válaszokat!:)
2011. jan. 5. 16:56
6/32 anonim válasza:
Nem gáz, ha az illető nem falusi paraszt bunkó módjára viselkedik. De én elfogult vagyok a motorosokkal szemben. :)
7/32 anonim válasza:
amit utoljára linkeltél motor, az nem rész ki rosszul
8/32 anonim válasza:
Most csajozni akarsz, vagy közlekedni?
9/32 A kérdező kommentje:
közlekedni, de nem ér meg annyit, (akkor inkább buszozok) hogy előítéletekkel közelítsenek meg ezáltal.
2011. jan. 5. 17:04
10/32 anonim válasza:
én az első motor(simson) láttán ezt gondolnám:úristen de jópofa,nekem ism kell egy ilyen,milyen jófej lehet......és ha még helyes is vagy......:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!