Lányok! Ciki az olyan srác aki Simsonnal közlekedik?
Figyelt kérdés
16vagyok, el szeretnék kezdeni motorozni és egy Simsont néztem ki. Ezzel főleg inkább közlekedni szeretnék, mert unom a villamost/buszt. Ez okból venném. De előtte azért érdekelne főleg a lányok véleménye, mert egy átlag (nem motoros- értem ezalatt) is megismer egy Simsont, de nem tudom, hogy ebből ugye nem azt a dolgot szűri-e le, hogy a srác egy falusi paraszt? Nem tudom igazából. Vagy esetleg tökre közömbös vagy azért jobb mint a robogósok? Aki nem tudná milyen egy Simson, annak itt a kép!;) [link] 2011. jan. 5. 16:45
21/32 A kérdező kommentje:
most lehet, meghazudtolom saját magamat, de kacsintgattam az elmúlt pár napban a robogók felé, mivel a közlekedés lenne a nem muszáj nekem váltós motor. [link] ez a robogó hogy tetszik nektek?
2011. jan. 7. 18:48
22/32 A kérdező kommentje:
*közlekedés lenne a fő célom és erre nem muszáj váltós motor -javítom!
2011. jan. 7. 18:49
23/32 anonim válasza:
Nem lesz ettől előitéleted szerintem :D
24/32 anonim válasza:
Dehogy ciki:) Szerintem édes, ha egy fiú ilyennel közlekedik, biztos nem zavarna, ha a leendő páromnak ilyenje lenne. A "kávédaráló" hangú robogók sokkal gázosabbak.
25/32 anonim válasza:
De miért Keeway? Az a másik motor is Keeway volt, amit régebben linkeltél.
A Keeway az egy koreai fosszartrágya. Nekem is az volt az első robogóm, és valami siralmas volt.
27/32 anonim válasza:
hát ha ezzel a robogóval mennél, már nem fordulnék utánad..
de még mindig jobb, mint a bazi hangos, bazi nagy motorok.
29/32 anonim válasza:
Szerintem te vagy a gaz ,mar bocsi :S nekem robogom van, de ha azert nem vennel egy motort mert lehet van akinek nem tetszik , akkor a motor nem lehet nalad gazabb. Es amugy stilusfuggo szerintem. A falusiakat meg ne nezd mar le ennyore. Kosz
15/f
30/32 A kérdező kommentje:
Hú haver, egy majdnem 4éves kérdéshez írtál. Egyébként, akkor frissítem én is: nem vettem se simsont, se robogót. Letettem 17évesen a jogsit autóra inkább.
2014. júl. 12. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!