Lányok! Ciki az olyan srác aki Simsonnal közlekedik?
Az utolsó linkes az nagyon jól néz ki *-*
Bőrdzsekivel bukóval szerintem isteni ;)
Semmi előítéletre nem ad jogot max pozitívra ;)
L/16
Akkor lesz ciki valami , ha te is úgy érzed...
Ha cinkesnek érzed , akkor egy kicsit pofozd ki :D
és a simson meg nem falusi, ne nézd le a falusi embereket mert van amikor a városi sokkal bunkóbb, (2éve élek faluban)
előző voltam 18L
Inkább a simson, mint egy menő motor.. na azokkal szemben van előítéletem és pfuj, de ez a motor kedves. Lány vagyok és én is elfogadnám. Amúgy tényleg stílus kérdése, hogy illessz-e rá és jól néztek-e ki a motorral. Bp-en fordultam már utána simsonosnak, mert olyan "guszta" volt együtt a srác meg a motor. Én kifejezetten szeretem, ha valaki nem trendi, divatos, menő, és aki így jól van a bőrében, az látszik és emiatt max tisztelettel lehet ránézni, nem előítéletekkel.
Szóval ne törődj másokkal, szeresd a simsont és magadat is, és jól fogsz kinézni:)
(amúgy a 2. kép már nem tetszik, a simson az simson, nem ilyen megcsinált vacak..)
23L
Aki "nem ülne rá simsonra"sokkal ellenszenvesebb számomra,mint aki azzal jár!
Én fiú vagyok,volt egy osztálytársam,aki szintén ez a "simsonra rá sem ülnék"típus volt,se motorja se kocsija,se jogsija sincs .Akik meg simsonnal kezdték,most sokkal jobbal járnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!