Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Örülnél, ha lenne egy olyan...

Örülnél, ha lenne egy olyan ember a hátad mögött, mint Rajmond Reddington?

Figyelt kérdés

Örülnél, ha egy ekkora hatalmú ember vigyázna minden lépésedre?

Feketelista című sorozat főszereplője, aki az alvilág ügynöke, az FBI-jal dolgozik, szinte bárhová elér a keze és van egy úgynevezett védence, az egyik FBI-os, akit bármi áron meg akar védeni, érdekesen kötődik hozzá, még nem jutottam messzire a sorozatban, nem tudom az okát a kapcsolatuknak, de én annyira bírom azt a faszit, mármint tudom, hogy bűnöző, de mégis a hatalma meg ahogy néz a lányra, magával ragadott.

2023. dec. 30. 18:59
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

Igen, már ránézésre, de az első beszélgetés alapján süt belőle az értelem, hatalom, dominancia.

Ahányszor beleképzeltem magam Liz helyébe, elfogott a nyugalom.

2024. febr. 7. 18:23
 42/47 anonim ***** válasza:
Ugye?☺️
2024. febr. 7. 19:46
 43/47 A kérdező kommentje:
Olyan kár, hogy csak egy sorozat.
2024. febr. 7. 19:50
 44/47 A kérdező kommentje:

Azt is nagyon szerettem, hogy bár megvolt a hatalma, szinte szó szerint bármihez, mégis hihetetlen tisztelettudó volt.

Volt az a rész, amikor Lizzel ülnek egy étteremben és mögöttük egy csávó seggfej volt a barátnőjével, Red ment oda megvédeni a csajt. Milyen szépen mondta neki, hogy kivágja a mocskos nyelvét azzal a tompa késsel 😂

Na, ha meghallaná, hogy a mi főnökünk, aki egy 40-es faszi, milyen lekezelő, undorító stílusban beszél, beszél? Ordít. Még a nála idősebb női dolgozókkal is. Nyakon is b@szná. Meg nemhogy nem köszön, ha mi köszönünk, legtöbbször még akkor se köszön vissza, huu, kapna tőle 😂

2024. febr. 8. 08:37
 45/47 anonim ***** válasza:

Valóban kár hogy a Red féle karakterek csak ilyen módon léteznek, a valóságban nem... Bevallom szeretném ha ez a kifinomultság és tisztelet több embert jellemezne, dehát ez a lehetetlennel határos:(

Gyerekkoromban a könyvekből is ezért emeltem fel nehezen a fejemet😄 kívül a valóság várt, a könyvben pedig emberibb világ, emberibb emberekkel.

2024. febr. 8. 09:59
 46/47 A kérdező kommentje:

Én is jobban szeretem sok sorozatnak a világát, mint a valós világot.

És ezért veszem magam körül kisállatokkal, kicsit könnyebbé teszik a mindennapokat a túlélésre.

Mert ez a valóvilág már csak annyi, a túlélésről szól, csak nem olyan értelemben, mint a Walking Dead világa.

2024. febr. 8. 14:24
 47/47 anonim ***** válasza:
Sokszor érzem én is ezt. Néha eljátszom a gondolattal, milyen jó lenne újra "indítani" az emberiséget. De minden gondolat végén arra jutok, hogy előbb-utóbb ugyanitt kötnénk ki. Az emberi faj már csak ilyen🤷 marad a remény, hogy más embereknek is van igénye a jobbra, ami nem az anyagi világot, hanem a belső értékeket illeti.
2024. febr. 8. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!