Örülnél, ha lenne egy olyan ember a hátad mögött, mint Rajmond Reddington?
Örülnél, ha egy ekkora hatalmú ember vigyázna minden lépésedre?
Feketelista című sorozat főszereplője, aki az alvilág ügynöke, az FBI-jal dolgozik, szinte bárhová elér a keze és van egy úgynevezett védence, az egyik FBI-os, akit bármi áron meg akar védeni, érdekesen kötődik hozzá, még nem jutottam messzire a sorozatban, nem tudom az okát a kapcsolatuknak, de én annyira bírom azt a faszit, mármint tudom, hogy bűnöző, de mégis a hatalma meg ahogy néz a lányra, magával ragadott.
Igen, már ránézésre, de az első beszélgetés alapján süt belőle az értelem, hatalom, dominancia.
Ahányszor beleképzeltem magam Liz helyébe, elfogott a nyugalom.
Azt is nagyon szerettem, hogy bár megvolt a hatalma, szinte szó szerint bármihez, mégis hihetetlen tisztelettudó volt.
Volt az a rész, amikor Lizzel ülnek egy étteremben és mögöttük egy csávó seggfej volt a barátnőjével, Red ment oda megvédeni a csajt. Milyen szépen mondta neki, hogy kivágja a mocskos nyelvét azzal a tompa késsel 😂
Na, ha meghallaná, hogy a mi főnökünk, aki egy 40-es faszi, milyen lekezelő, undorító stílusban beszél, beszél? Ordít. Még a nála idősebb női dolgozókkal is. Nyakon is b@szná. Meg nemhogy nem köszön, ha mi köszönünk, legtöbbször még akkor se köszön vissza, huu, kapna tőle 😂
Valóban kár hogy a Red féle karakterek csak ilyen módon léteznek, a valóságban nem... Bevallom szeretném ha ez a kifinomultság és tisztelet több embert jellemezne, dehát ez a lehetetlennel határos:(
Gyerekkoromban a könyvekből is ezért emeltem fel nehezen a fejemet😄 kívül a valóság várt, a könyvben pedig emberibb világ, emberibb emberekkel.
Én is jobban szeretem sok sorozatnak a világát, mint a valós világot.
És ezért veszem magam körül kisállatokkal, kicsit könnyebbé teszik a mindennapokat a túlélésre.
Mert ez a valóvilág már csak annyi, a túlélésről szól, csak nem olyan értelemben, mint a Walking Dead világa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!