Örülnél, ha lenne egy olyan ember a hátad mögött, mint Rajmond Reddington?
Örülnél, ha egy ekkora hatalmú ember vigyázna minden lépésedre?
Feketelista című sorozat főszereplője, aki az alvilág ügynöke, az FBI-jal dolgozik, szinte bárhová elér a keze és van egy úgynevezett védence, az egyik FBI-os, akit bármi áron meg akar védeni, érdekesen kötődik hozzá, még nem jutottam messzire a sorozatban, nem tudom az okát a kapcsolatuknak, de én annyira bírom azt a faszit, mármint tudom, hogy bűnöző, de mégis a hatalma meg ahogy néz a lányra, magával ragadott.
Sosem kérnék meg bűnözőt semmire. Vagy egy szintem, ami alá nem megyek. Még személyes érdekből sem.
Ha meg magamat nem tudom megvédeni, akkor más sem tud engem.
A reflektorfény meg pont elég, hogy a jellemgyenge egyed hátra lépjen a fegyverével. Pedig szerencsétlen azt hitte, hogy a "kését" már a nyakamra tudta tenni, aztán koppant, mert ki lett lökve a kezéből.
Jól van na.
Lehet, hogy csak azért fogott el valami fura érzés, mert az apám még babakoromban elhagyott és egész életemben apafigurákat kerestem.
Ez a faszi meg, ha beleképzelem magam Elisabeth Keen helyébe ...
🥺😔
#6 Tényleg?
Láttad a sorozatot?
Vagy valami másra gondolsz, csak én nem értem? 🤔
Nem hiszem el, hogy Liz meghalt. Ez most komoly? Ez nagyon durva. Szegény Red. Mit érezhet. Nem tudta megvédeni. Vagyis meg tudta volna, de annak a lánynak minden áron a múltat kellett bolygatnia, nem bírta annyiban hagyni, pedig Red megmondta, hogy azzal életveszélybe sodorná, azért nem mondja el.
Jó, a lányt is meg lehet érteni, engem is érdekelt volna, de a tököm, inkább maradjak hülye, minthogy az igazsággal kinyírjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!