Ilyen mikrófalubanmint pl. Iborfia vagy Debréte, ahol 10-15 ember él hogy Szilvesztereznek vajon, külön vagy összejönnek és együtt csinálnak egy nagy bulit?
Ha idősek, akkor mindegyik otthon; ha még él, akkor házastársuk társaságában. És legföljebb éjfélig vannak fent, de lehet, hogy este 10-kor már alszanak.
Idős ember nem vágyik bulizásra.
Márpedig ezekben az elnéptelenedő falvakban általában már csak idősek laknak.
Ugyanolyan csend van mint bármelyik másik éjszakán.
Az ilyen helyeken valóban idősebbek laknak. Én fiatal vagyok és nem szeretem a hatalmas nagy nyüzsgést de ha ilyen helyen laktunk volna 18 évesen fogtam volna a sátorfát és elköltözök az biztos. Annyi inger kell minden fiatalnak szerintem, hogy legalább ha kimegy az utcára lásson embereket.
Időseknek akik meg már leélték az életüket megértem, hogy jó nekik ott. Ők bezárkóznak, tvznek, ha bírnak ébren vannak éjfélig. Ha nem akkor a tv mellett bealszanak. Unalmas egy élet fiatal fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!