Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Örülnél, ha lenne egy olyan...

Örülnél, ha lenne egy olyan ember a hátad mögött, mint Rajmond Reddington?

Figyelt kérdés

Örülnél, ha egy ekkora hatalmú ember vigyázna minden lépésedre?

Feketelista című sorozat főszereplője, aki az alvilág ügynöke, az FBI-jal dolgozik, szinte bárhová elér a keze és van egy úgynevezett védence, az egyik FBI-os, akit bármi áron meg akar védeni, érdekesen kötődik hozzá, még nem jutottam messzire a sorozatban, nem tudom az okát a kapcsolatuknak, de én annyira bírom azt a faszit, mármint tudom, hogy bűnöző, de mégis a hatalma meg ahogy néz a lányra, magával ragadott.

2023. dec. 30. 18:59
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Ez a része a sorozatnak számomra igazán idegesítő volt... Rendben a valódi életben biztos nekem is lettek volna kérdéseim, de nézőként amit Liz karaktere csinált, a végén már elviselhetetlen volt. Nézőként -bocsánat- de szinte már vártam hogy kiírják a sorozatból..
2024. jan. 25. 11:49
 12/47 A kérdező kommentje:

Mondjuk így igaz, én is szidtam a csajt, hogy olyan s.ggfej, mert oké, hogy nem ismeri az igazságot, de amit tud, ami tény, hogy Red mindenáron megvédte nem egyszer és nem kétszer, mégis újra és újra ellene fordult. Ezt sosem értettem, hogy miért. Miért nem volt neki elég, hogy törődik vele és vigyáz rá, tökmindegy ki valójában. Nekem legalábbis. Persze, hogy kíváncsi az ember, de lecsukatni, meg felrobbantani?? Ennyit nem érne az igazság nekem.

De akkor is sajnálom Redet, mert ő mindent megtett érte és hogy ne keverje bele. Cserébe amit kap a csajtól, az nagyon gáz, plusz a végén még meg is hal, sajnáltam Redet.

2024. jan. 25. 13:18
 13/47 A kérdező kommentje:
Azt viszont nem igazán tudom hova tenni, hogy miért van az, hogy az elején mindig Lizzynek szólítja, aztán azt vettem észre, hogy már egyáltalán nem, mindig Elizabethnek hívja. Nem tudom, hogy pontosan mióta, vissza kéne keresnem, mi volt a töréspont.
2024. jan. 28. 15:56
 14/47 anonim ***** válasza:
Ezt látod én sem tudom. Hagyom meg egy kicsit ülepedni és valószínűleg még egyszer megnézem🤔 bár kissé hosszúra nyújtották... Mr. Kaplan, Jellybean (RIP), Malik és még sorolhatnánk kik nélkül már nem volt ugyanolyan élmény.
2024. jan. 28. 17:03
 15/47 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos sok változás rontott az egészen.

Te olvastad ezt? Egészen pontosan "Anro" második válaszát, ahol kifejti rengeteg pontban miért az, ami?

[link]

2024. jan. 28. 17:49
 16/47 anonim ***** válasza:
Igazat adok neki mindenben, én is így láttam. Ezért is nem hagyott hiányérzet maga után a lezárás... Aki figyelt, a közepétől sejthette az apró elszólásokból és jelekből, hogy bár elvadult ötlet, de Reddington maga Katherina.
2024. jan. 28. 18:17
 17/47 A kérdező kommentje:

Igen és ennek tudatában jobb újra nézni. Mindent megmagyaráz. Azért elég elvetemült, aki ezt az egész sorozatot kitalálta.

Vajon az elején már tudta, hogy Ray lesz Katarina, vagy közben találta ki, hogy így legyen?

2024. jan. 29. 12:54
 18/47 anonim ***** válasza:
Jó kérdés :) ennyire komplex történetet biztos apránként épített fel, szerintem útközben jöhetett az ötlet. De persze ezt sosem fogjuk megtudni...
2024. jan. 29. 16:06
 19/47 A kérdező kommentje:
Csak azért érdekes, mert mi visszamenőleg látjuk az összefüggést, hogy Ray az Katarina. De ha eredetileg nem így tervezték, akkor hogy sikerült olyanra, hogy végig látni? 😱
2024. jan. 29. 17:22
 20/47 A kérdező kommentje:

Én amúgy most tartok a 9 évad végénél, az utolsó két rész jön.

Kérdés kiírásakor tartottam ott, hogy besározták a csajt és Raymonddal menekül.

2024. jan. 29. 17:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!