Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Örülnél, ha lenne egy olyan...

Örülnél, ha lenne egy olyan ember a hátad mögött, mint Rajmond Reddington?

Figyelt kérdés

Örülnél, ha egy ekkora hatalmú ember vigyázna minden lépésedre?

Feketelista című sorozat főszereplője, aki az alvilág ügynöke, az FBI-jal dolgozik, szinte bárhová elér a keze és van egy úgynevezett védence, az egyik FBI-os, akit bármi áron meg akar védeni, érdekesen kötődik hozzá, még nem jutottam messzire a sorozatban, nem tudom az okát a kapcsolatuknak, de én annyira bírom azt a faszit, mármint tudom, hogy bűnöző, de mégis a hatalma meg ahogy néz a lányra, magával ragadott.

2023. dec. 30. 18:59
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, lemaradtam valamiről.

Akik a 9. évadban voltak az új társai Raymondnak, a két nővér. Az egyik a testőre volt, a másik a barátnője, azután ők ott hagyják Rayt. A 10. évadban újra találkozik a testőr csajjal és csókolóznak.

Ezek mikor jöttek össze? Miről maradtam le? 😵‍💫

2024. febr. 4. 09:17
 22/47 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a 9. évadban történt "törés" a kulcs. Raymond még le szerette volna zárni a még futó ügyeit, a "barátnője" pedig úgy érezte hogy ehhez nem képes asszisztálni, ezért hazament. A másik nővér (a testőr) pedig ott maradva kvázi átvette a nővére helyét az ágyban is, csupán a 10. évadban ez már hangsúlyosabb szerepet kapott.
2024. febr. 4. 11:34
 23/47 A kérdező kommentje:

Ja, azt nem tudtam, vagy lemaradtam, hogy átvette a nővére helyét.

Meg azt sem tudtam, hogy Raymond azt a lányt is szerette, olyan értelemben.

A 10.évadban már úgy beszélnek, mintha nagyon is szerették volna egymást, ami nekem furi volt, mert a tesójával volt.

Na mindegy, ez a tesó amúgy is menőbb 😂

2024. febr. 4. 13:44
 24/47 anonim ***** válasza:

De igazad van, ez valóban furcsa volt kicsit😄

A tizedik évad tényleg gyengébb és kissé zavarosabb, de akkor is az egyik legjobban felépített sorozat amit eddig láttam.😃

2024. febr. 4. 14:45
 25/47 A kérdező kommentje:

Nem mintha eddig nem lett volna az egész sorozat egy káosz és rejtély 🤔😁

De amúgy igen, én is imádom, még 5 rész van, ma éjjel megnézem, ha hazaértem melóból 😍

2024. febr. 4. 15:01
 26/47 A kérdező kommentje:

De nem akarom megnézni, mert akkor vége lesz🥺

Ha nem nézem meg, akkor sose lesz vége 🤣

Inkább előről kéne kezdeni😁

2024. febr. 4. 15:02
 27/47 A kérdező kommentje:

Így amúgy a vége felé kezdem azt érezni, Raymond készül az egész végére. Mindent le akar zárni. Elosztogatja a pénzt meg minden. Ez most nem tetszik.

Marvin Gerard se volt semmi.

2024. febr. 4. 15:04
 28/47 anonim ***** válasza:
Igen, Marvin tényleg mélyütés volt... És igen pont úgy érzem mint te😂 az utolsó rész megnézését vagy egy hétig húztam, mert az járt a fejemben hogy ha azt is megnézem, akkor tényleg vége. És érezhető volt hogy mi lesz a vége... Arra gondoltam amíg nem nézem meg, addig Reddington él 😅 tudom hülyeség
2024. febr. 4. 15:42
 29/47 A kérdező kommentje:
Na és tényleg, mi lett a 8. évadbeli betegségével? Amikor vért köhögött.
2024. febr. 4. 15:58
 30/47 anonim ***** válasza:
Ezekre nem lesz válasz...🤷
2024. febr. 4. 17:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!