Örülnél, ha lenne egy olyan ember a hátad mögött, mint Rajmond Reddington?
Örülnél, ha egy ekkora hatalmú ember vigyázna minden lépésedre?
Feketelista című sorozat főszereplője, aki az alvilág ügynöke, az FBI-jal dolgozik, szinte bárhová elér a keze és van egy úgynevezett védence, az egyik FBI-os, akit bármi áron meg akar védeni, érdekesen kötődik hozzá, még nem jutottam messzire a sorozatban, nem tudom az okát a kapcsolatuknak, de én annyira bírom azt a faszit, mármint tudom, hogy bűnöző, de mégis a hatalma meg ahogy néz a lányra, magával ragadott.
Azt hiszem, lemaradtam valamiről.
Akik a 9. évadban voltak az új társai Raymondnak, a két nővér. Az egyik a testőre volt, a másik a barátnője, azután ők ott hagyják Rayt. A 10. évadban újra találkozik a testőr csajjal és csókolóznak.
Ezek mikor jöttek össze? Miről maradtam le? 😵💫
Ja, azt nem tudtam, vagy lemaradtam, hogy átvette a nővére helyét.
Meg azt sem tudtam, hogy Raymond azt a lányt is szerette, olyan értelemben.
A 10.évadban már úgy beszélnek, mintha nagyon is szerették volna egymást, ami nekem furi volt, mert a tesójával volt.
Na mindegy, ez a tesó amúgy is menőbb 😂
De igazad van, ez valóban furcsa volt kicsit😄
A tizedik évad tényleg gyengébb és kissé zavarosabb, de akkor is az egyik legjobban felépített sorozat amit eddig láttam.😃
Nem mintha eddig nem lett volna az egész sorozat egy káosz és rejtély 🤔😁
De amúgy igen, én is imádom, még 5 rész van, ma éjjel megnézem, ha hazaértem melóból 😍
De nem akarom megnézni, mert akkor vége lesz🥺
Ha nem nézem meg, akkor sose lesz vége 🤣
Inkább előről kéne kezdeni😁
Így amúgy a vége felé kezdem azt érezni, Raymond készül az egész végére. Mindent le akar zárni. Elosztogatja a pénzt meg minden. Ez most nem tetszik.
Marvin Gerard se volt semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!