Senki nem keres, senki nem ír, senki nem válaszol, senki nem hív, senki nem kérdezi meg hogy vagyok, nulla értesítés hónapok - lassan évek - óta. Mi a franc történt az emberekkel?
Mindenki a saját világát éli vagy mi van? Nem értem mi történt az emberekkel.
Csak akkor keresnek, ha kell nekik valami. Miért/mióta lettek ilyen számító egoista seggfejek az emberek?
"Csak akkor keresnek, ha kell nekik valami."
Én örülök ha segíthetek apróságokban, ha emiatt keresnek. Utálom a small talk-ot. Ha keresnek konkrét dolog miatt, az érdekesebb mint a tisztelet körök és jópofizás.
"Én értelmes emberi kommunikációra használtam (volna) a Messenger-t, a másik hogyléte felőli őszinte érdeklődésre, de nincs fogadókészség"
Gyakorlatiasabb emberek erre nem vevők. Meg lehet, hogy valakinek csak annyit válaszolok a hogylétem felőli érdeklődésére, hogy köszi jól, miközben olyan problémákkal küzdök, amik rohadtul nem tartoznak rá, és nem fogom neki elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!