Miért nem válaszol valaki váratlanul az üzenetekre?
Elsősorban nők véleménye érdekel, más nőkkel szemben. Egyszerű társalgás, barátkozásnál. Sokkal többször megcsinálják, mint a férfiak, de azért pasik véleményére is kíváncsi vagyok. Hol van az a pont, ahol szerintetek a legtöbben, vagy akár ti nem válaszoltok többé valakinek?
Vannak egyértelmű helyzetek, bunkóság, kéretlen tartalom, totálisan elhal a beszélgetés, stb... Viszont ha ezek közül egyik sem? Folyamatos, tartalmas üzenetekben mi lehet ennyire kifogásolható?
Fiúkkal könnyen barátkozom, hosszú üzenetek, sok közös téma, de más lányokkal általában nem jutok sokra, pedig ugyanolyan vagyok...
Jogos, kifelejtettem, online barátkozás. Például itt induló beszélgetések. Teljesen változó, hogy mikor tűnnek el. :D Megosztó témákat direkt nem szoktam felhozni ha alig ismerek valakit, akkor gondolnám, hogy sok(k) volt az illetőnek.
Másik legjobb, azért az elején elpanaszolják, hogy kevés barátjuk van. Esélyt se adnak kicsit jobban megismerni valakit...
Pedig lehet hogy néha egy egy neccesebb téma felpezsdíti a beszélgetést :D Persze nem nagyon durva, csak izgalmasabb.
Valami visszatérő séma van ami ezeknél a beszélgetéseknék szokott megjelenni?
Több éves barátságaim (sőt, párkapcsolat is) születtek már neten, szinte mindegyiknél rendszeressé vált a személyes tali. Nekem is, és a legtöbbeknek szüksége van személyes kontaktra. Nem várom senkitől, hogy hónapokig netes barát legyen. Ezek a beszélgetések a közelében sem járnak, hogy tali legyen felhozva, némelyik 1-2 hét és kuka ha nem pár nap, de szinte mindig nőknél... Régen is akadtak ilyenek, de mintha egyre több lenne.
Tényleg mindenfélét szoktak érinteni a beszélgetések, de mintha a másik először nem is akarna normálisan válaszolni, egyre inkább én kérdezek, aztán eltűnik. Legutóbb valaki azután nem válaszolt, hogy a régi barátságainkról beszéltünk, ráadásul ő hozta fel a témát. Tényleg nem tudom már ezt hova tenni, pasikkal akkor miért lehet továbbra is kommunikálni.
Nekem általában azért szakad meg a beszélgetés mert mindig én kérdezek. 1-2 szavas "mondatokban" válaszolnak, nem kérdeznék vissza, és megunom....
Én még nem találtam olyan partnert itt akivel normálisan lehet beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!