Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak engem idegesít, ha...

Csak engem idegesít, ha valakitől írásban kérdezek valamit mondjuk Messengeren, és csak megnézi, de nem válaszol?

Figyelt kérdés

Inkább akkor szokott ez előfordulni, amikor hiányzok a suliból, és valakitől elkérném a vázlatokat, házikat, de csak megnézik, és sz*rnak válaszolni.

Leszögezem, hogy velem csak nagyon kevés alkalommal fordult ez elő, hogy nem válaszoltam az illetőnek, de csak annak, akit nem igazán kedvelek.

Házi feladat vagy órai munka küldés esetében soha.

Úgyhogy igazából van egy jó pár olyan "barátnőm", akik sokszor nem írnak vissza..

2023. szept. 20. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha idegeskedsz, akkor sem fognak hamarabb válaszolni, szal felesleges.
2023. szept. 20. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Nincs ideje. Szeretne teljes figyelmet szánni egy szép válaszra később.
2023. szept. 20. 19:42
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

"hogy velem csak nagyon kevés alkalommal fordult ez elő, hogy nem válaszoltam az illetőnek, de csak annak, akit nem igazán kedvelek."

Meg is válaszoltad: mert nem csípnek. Nem vagy elég menő, vagy mittudomén. Velem is mindig ez volt anno, alig volt 1-2 normális ember akitől gimiben el tudtam kérni a leckét, a többi vagy el se olvasta, vagy már eleve tudtam róla hogy magam alatt vágom a fát ha nála érdeklődök és inkább nem is írtam rá.

Na meg manapság amúgy is nagy divatja van annak hogy ha valaki értelmes, fontos dologban érdeklődik, azt ignorálják. A small talk, a pletyka meg a "jajj de szeretlek cicám, én is téged drágám" jellegű nyáladzások Bibliát megszégyenítő hosszúságban mennek, de ha valakinek fontos dolog miatt kéne válaszolni, az ghostingba fullad rendszerint. Hitványak az emberek manapság, ez az igazság.

2023. szept. 20. 19:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Aha, nagyon nem lehet ideje, mikor amúgy 2-es tanuló, azaz kb. semmit nem tanul soha. :D

Igen, amúgy valóban szinte mindig a fontos kérdésekre nem válaszolnak, bezzeg a hülye TikTokos videókat küldözgetik, ha kell ha nem.

2023. szept. 20. 19:53
 5/10 anonim ***** válasza:
63%

Elöször is, ha valaki 2-es tanuló, az nem azt jelenti, hogy nem tanul semmit, hanem azt, hogy nem megy neki a tanulás.

Másodszor ha valakitöl kérdezel valamit, nem feltétlen van ideje azonnal válaszolni.

Harmadszor a stílusod alapján én sem írnék vissza neked

2023. szept. 20. 20:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Annak örülj, amíg legalább megnyitják. Én azt utálom, mikor meg sem nyitják.
2023. szept. 20. 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

az alapbaj az, h el van varva az azonnali valasz manapsag. Ez. nem. oke.

Tudatalatti stressz kivalto ok...allandoan elerheto vagy, avagy kellene lenni, reagalni kell, likeolni´kell, szevecsket nyomni, stb stb

Nem ez a lenyege egy instant messaging szolgaltatonak egyebkent.

Ha valamit azonnal akarsz akkor felhivod az illetot.

Ez a megoldas. Akkor eloben megkapod a valaszt hogy mikor kuldi el.

2023. szept. 20. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérd el az adott tantárgyat tanító tanárodtól a leckét. :)
2023. szept. 20. 20:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Még van posta? :D
2023. szept. 21. 13:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Örülj neki, ha nem kapod meg. Órán mutathatod h X embernek küldtél kérdést, és senki se válaszolt. Nyilván mindenből a kövi anyagot veszitek, nem kell hozzá sok ész, hogy azt kell elolvasni. A házi meg nem lesz kész.
2023. szept. 28. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!