Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Senki nem keres, senki nem...

Senki nem keres, senki nem ír, senki nem válaszol, senki nem hív, senki nem kérdezi meg hogy vagyok, nulla értesítés hónapok - lassan évek - óta. Mi a franc történt az emberekkel?

Figyelt kérdés

Mindenki a saját világát éli vagy mi van? Nem értem mi történt az emberekkel.

Csak akkor keresnek, ha kell nekik valami. Miért/mióta lettek ilyen számító egoista seggfejek az emberek?

2023. dec. 29. 10:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%
Ebből láthatod, hogy kik vettek körül téged, eljött az ideje, hogy az utólsó darabig lecseréld őket. Akár családtag, akár ismeretség, akár "baráti" társaság. Új kapcsolatokat építs szűrővel, hogy az ilyen emberek messze távol legyenek tőled. Max. interneten érhessenek el, ott meg egy gombnyomás, és tiltás..
2023. dec. 29. 11:19
 12/32 A kérdező kommentje:
De épp ezaz, hogy senki. Hiába kezdeményezek. Most sokalltam be.
2023. dec. 29. 11:25
 13/32 anonim ***** válasza:
37%

Én nagyon mást tapasztalok, igaz, a legjobb barátaim megvannak egy ideje már (20-15-8 éve), azért vannak valamivel újabbak is. Illetve szerető családom, párom

22 éves vagyok (nem elírás, az egyik barátommal 2 éves korunk óta vagyunk barátok)

Nehéz később barátságokat kialakítani. Társaságba csatlakozni még csak csak, de valódi barátokat nehezebb, mert nincs végtelen kapacitása az embereknek, és sokaknak van már addigra 'elég' (annyi, amennyit fenn tud tartani) barátsága.

2023. dec. 29. 11:31
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát evvel én is így vagyok. Sok esetben el vagyok felejtve.
2023. dec. 29. 11:35
 15/32 anonim ***** válasza:
75%

Én azt látom, hogy tényleges kapcsolattartás helyett inkább az a kommunikáció került előtérbe, amelyben másoknak bemutatják, "mennyire frankón is érzik magukat"...

"X Y és Z társaságában fantasztikusan van/boldog/áldottnak/szeretettnek érzi magát", "karácsonyfás képek", megjelölik egymást, stb-stb...

Ha épp nem ünnepi képek, akkor is mintegy demonstratív jelleggel töltik fel az ilyen-olyan pózolós, vagy éttermi társaságos "álboldogságos" képeket.

2023. dec. 29. 11:39
 16/32 anonim ***** válasza:
33%

Beszéltem egy csajjal, aki most néha magányos, de középsuliban hatalmas baráti köre volt. Nekem ilyenekben nem volt soha részem.

Azt mondta, hogy most érzi úgy rendben magát, mert most lehet igazán az, aki. Nem igazán értettem mit hadovál. Tehát konkrétan egy álarcot, egy maszkot vett fel, és úgy ment éveken keresztül.

Magyarul hazug kapcsolatai voltak végig. Tehát minél nagyobb jellemtelen, gyáva, megalkuvó kamu ember vagy, annál több "barátban" lehet részed. Minél erősebb jellem vagy, annál kevésbé lesznek barátaid, mert megijednek tőled az emberek, veled nem lehet szórakozni, nem olvadsz be a környezetbe. Erről van szó. Ha valakit sokan keresnek, akkor nem lehet erős jellem.

2023. dec. 29. 11:55
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Szoktak keresni, meg én is őket. Az, hogy élem a saját életem, abba beletartozik az is, hogy tartom a kapcsolatot a közeli barátaimmal. Ha téged nem keres senki, akkor valószínűleg ők csak távoli haverként gondolnak rád, nem tartozol az életükbe.
2023. dec. 29. 12:15
 18/32 anonim ***** válasza:
18%
Egy emberi kapcsolat alapja a kölcsönösség. Ha egyoldalúan várod el, hogy körbeugráljanak, akkor nincs miről beszélni. Korunk kapcsolatai pedig olyan szinten felszínes érdekkapcsolatok, hogy semmit nem veszítesz az ilyen kapcsolatok hiányával. Amelyik kapcsolat nem érdekkapcsolat, azzal kapcsolatosan pedig előbb-utóbb megvilágosodik az ember.
2023. dec. 29. 12:26
 19/32 A kérdező kommentje:

"Egy emberi kapcsolat alapja a kölcsönösség. Ha egyoldalúan várod el, hogy körbeugráljanak, akkor nincs miről beszélni."

Nem tudsz olvasni vagy szöveget értelmezni. Nem tudom melyik.

2023. dec. 29. 12:36
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem, - te nem tudsz normálisan, egyértelmúen fogalmazni! :DDD
2023. dec. 29. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!