Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Senki nem keres, senki nem...

Senki nem keres, senki nem ír, senki nem válaszol, senki nem hív, senki nem kérdezi meg hogy vagyok, nulla értesítés hónapok - lassan évek - óta. Mi a franc történt az emberekkel?

Figyelt kérdés

Mindenki a saját világát éli vagy mi van? Nem értem mi történt az emberekkel.

Csak akkor keresnek, ha kell nekik valami. Miért/mióta lettek ilyen számító egoista seggfejek az emberek?

2023. dec. 29. 10:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem keres senki, de én sem őket.
2023. dec. 29. 13:40
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem senki,én se mást.De van olyan,aki idegesítő egy idő után.Azokkal kicsit hűvösebb vagyok.A sok hülyeség hallgatásába is brld fáradsz egyszer.
2023. dec. 29. 16:52
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Általában engem is csak akkor keresnek, ha nekik kell valami, vagy egy jó kis szívességről lenne szó... Pedig van pár ember, akire ráírok időnként (pár havonta, ha nem találkozunk), de azok is fura beszélgetések lesznek, mert hiába nem azért írok rájuk, hogy rólam beszéljünk, azért egy visszakérdezés, felőlem való érdeklődés nem esne rosszul.
2023. dec. 29. 17:42
 24/32 anonim ***** válasza:
83%

Pasz.

Engem se keresnek, mondjuk én se keresek senkit.

Az iwiw, msn időszakban rengetegen kerestek.

Más világ volt, akkor nyitottabbak voltunk.

2023. dec. 29. 18:22
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Amióta a baráti társaságnak a nagy részének, már családja van, azóta alig tudunk találkozni. Keressük egymást, csak időnk nincsen találkozni.
2023. dec. 29. 19:06
 26/32 anonim ***** válasza:
És hogy vagy? 🙂
jan. 2. 00:17
 27/32 anonim ***** válasza:

Üdv Kérdező,

"Mindenki a saját világát éli vagy mi van? Nem értem mi történt az emberekkel."

Én sem értem. Negyvenes-ötvenes korosztály akikkel próbálnám tartani a kapcsolatot (én negyvenes vagyok), e-mail üzenetekre, vagy személyes, Messenger-es megkeresésre egyszerűen nincs reakció, ugyanakkor FB-n szinte a nap minden órájában aktívak, bejegyzések írása, hozzászólások, stb-stb-stb... A sokadik lájkvadász fotó vagy bármi kipakolása sokkal fontosabb nekik. Rengeteg kép a karácsonyfáról meg hogy milyen boldogok, ki, mikor, kiknek a társaságában, stb...

Úgy tűnik, hogy a személyes kapcsolattartásra nincs igény, én meg próbálok ilyesfajta hazug emberi kapcsolatokba "kapaszkodni"... 2-3 havonta keresem őket pl. (mert azt is ki lehet találni, hogy "biztosan rájuk akaszkodsz és ezért viselkednek így!!"...

"Csak akkor keresnek, ha kell nekik valami. Miért/mióta lettek ilyen számító egoista seggfejek az emberek?"

Bezony, akkor mindig megtalálnak, mondjuk e viselkedést gyakran csinálták velem régen is: gyorsan hadarták el "mire van szükségük", miben kell segítség. Ha ők telefonáltak, gyors és rövid volt a beszélgetés, csak arról szólt amiben segítség kell, ha én telefonáltam, hosszú volt a beszélgetés, mert nem sajnáltam rájuk a telefonköltséget.

jan. 2. 07:07
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Éveken át küldözgettem képeslapokat karácsonykor volt kollégáknak, akikkel elsodort minket a szél, de amúgy egyszer se viszonozták.

Még pár éve legalább 1 sms-t küldtek, de utóbbi években már messengeren se küldenek semmit.

Én nem strapálommagam ilyen emberek miatt. Akkor vesznek elő, ha kell nekik valami.

jan. 2. 09:47
 29/32 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm, akinél azért némítottam a Messengert, mert többnyire csak videókat, képeket, cikkeket küld, korlátlan mennyiségben. Értelmes megkeresése alig van. Néha ránézek, írt-e valami fontosat, vagy csak a szokásos, amit időm sincs végignézni.
jan. 2. 15:01
 30/32 anonim ***** válasza:
73%

Ilyen is van. Én értelmes emberi kommunikációra használtam (volna) a Messenger-t, a másik hogyléte felőli őszinte érdeklődésre, de nincs fogadókészség, ellenben Fb-re pakolja ki x percenként a nemtudom hányadik "X társaságában ünneplünk" képeket és a hozzászólásokra válaszol valami pár szót.

Az ilyesfajta kommunikáció meg idegen tőlem úgyhogy lehet: ezért sokmindenről lemaradok, vagy ha már csak effajta kapcsolattartás van az emberek közt, akkor sajnos mindenről.

jan. 2. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!