TheboyZ kérdése:
Miért nem a lányok írnak először ha társalgásról van szó ? Miért kell a fiúnak először? Tudom így kell így illik.
Figyelt kérdés
Bejelöltem egy lányt mert egy társaságban voltunk és hosszasan is összenéztünk meg beszéltünk is kicsit és összemosolyogtunk többször. Bejelöltem, visszajelölt erre rögtön likeolt is régi profilra is erre én vissza de nem léptem tovább. (Nem tudom mennyire számít ez az infó) Nem mertem írni neki ... Kicsit parázok ha ilyenről van szó!:D2023. dec. 27. 19:43
1/19 anonim válasza:
Tudom így kell így illik.
ezért.
2/19 anonim válasza:
Ma már ez lazább sokkal. Sőt már huszonévvel ezelőtt is volt rá példa, hogy a lány kezdeményezzen.
De ha nem tette, írj neki bátran. Ha nem írsz, biztos, hogy nem lesz semmi. Ha írsz, akkor adsz egy esélyt és a csajnál "van a labda".
3/19 anonim válasza:
Azért illik így, mert ha attól is be vagy tojva, hogy írj neki, akkor sok jóra később sem számíthat tőled.
4/19 anonim válasza:
A lányok romantikusabbak (legalábbis a legtöbbjük) nem ilyen nyálasan, de az sokkal jobban bejön egy lánynak, ha a fiú kezdeményez mert így kimutatja hogy fontos neki, és szerintem elvárható az, hogy a fiú lépjen elősször. Meg más szóval ha a fiú kezdeményezz az egy kicsit férfiasabb, mint hogyha a csaj loholna a csávó után. Én például lány vagyok, és szerintem ezért fontos
5/19 anonim válasza:
Fu van az a meme ahol mutatnak képeket régen élt férfiakról akik mit tudom én.... A fronton harcolnak, vagy fatömböket ütnek szét, vagy medvékkel verekszenek, vagy 20 gyereket tartanak el egy keresetből, és az van fölé írva, hogy "férfiak régen"
A meme "modern férfiak" részéhez ezt a kérdést kéne betenni.
Remélem tudod miről beszélek😭
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a gyors választ és rájöttem inkább élőben lenne célszerűbb kezdeményezni ,ezzel nincs gondom csak az írás kicsit ijesztőbb nekem valamiért.:)
2023. dec. 27. 20:06
7/19 anonim válasza:
Ha te akarsz tőle valamit, akkor miért neki kellene írnia?
8/19 A kérdező kommentje:
(6/5 válaszoló) Ez igen érdekes .Régebben másabb volt . Ez sajna nem természetes vagyis most az de fura dolog írni a másikra. Kicsit jobban tetszik a régi világ és ezek a közösségi oldalak amennyit könnyítenek egyeseknek, legalább annyit rontanak is .
2023. dec. 27. 20:24
9/19 anonim válasza:
Lepett feled, ez mar szabad palya…
10/19 A kérdező kommentje:
(7/8) Igazad van csak a bizonytalanság közt vagyok és ez tart vissza . ,,A mivan ha "alapon írhatok persze én is neki ez tart vissza .
2023. dec. 27. 20:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!