TheboyZ kérdése:
Miért nem a lányok írnak először ha társalgásról van szó ? Miért kell a fiúnak először? Tudom így kell így illik.
Figyelt kérdés
Bejelöltem egy lányt mert egy társaságban voltunk és hosszasan is összenéztünk meg beszéltünk is kicsit és összemosolyogtunk többször. Bejelöltem, visszajelölt erre rögtön likeolt is régi profilra is erre én vissza de nem léptem tovább. (Nem tudom mennyire számít ez az infó) Nem mertem írni neki ... Kicsit parázok ha ilyenről van szó!:D2023. dec. 27. 19:43
11/19 A kérdező kommentje:
10/9 Köszönöm , csak nem tudtam ,hogy megy ez manapság már . Amikor már történt ilyen akkor írtak is nekem nem egyszer . Lehet ő is fél...
2023. dec. 27. 20:28
12/19 anonim 

válasza:

Lányok = érzékenyek, az elutasítást nem bírják
Fiúk = erősek, le tudják szarni a dolgokat
13/19 anonim 

válasza:

Nem kell. A nő is kezdeményezhet, szoktak is. De ebben az esetben valószínűleg te jobban szeretnél találkozni az illetővel, ezért kezdeményezd te.
14/19 Aurora6891 

válasza:

A királynő nem tesz semmit csak várja a legjobb ajánlatot.
A jobbágy csúszik mászik és mindent megtesz a királynő kegyeiért.
Na én biztos nem.Ezért soha nem foglalkozok nővel.Inkább egyedül,bohóckodjon más velük.
15/19 anonim 

válasza:

Ez a legnagyobb hülyeség, hogy mindig a fiúnak kell keresnie a lányt. A telefon mindkét oldalról működik.
16/19 anonim 

válasza:

Félsz írni neki.
Mit veszítesz ha ráírsz?
Addig tétovázol amíg végül lecsap a csajra más.
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és megtettem a lépéseket :)
2023. dec. 28. 21:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!