Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyenkor ünnepekkor nem...

Ilyenkor ünnepekkor nem bányjátok meg akik nem válaltatok gyereket mikor látják a sok boldog családot ünnepelni gyerekeket örülni a csillogást a szemükbe látni és örülni az örömnének?

Figyelt kérdés
2023. dec. 26. 19:45
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
74%
Süketelnek és kamuznak? Talán nincs alváshiány a gyerek miatt? Vagy különélő apuka vagy?
2023. dec. 27. 18:31
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
#38: A kutyád nagyobb eséllyel lesz ott a temetésed mint a gyerekeid ha ilyen megkereseredett vagy
2023. dec. 27. 18:39
 43/52 anonim ***** válasza:
6%

Szerintem olvass vagy kérdezz csak utána hogy ez a "horror" időszak mennyi ideig tart a baba születése után. (Megsúgom: nem 18 évig.) De hát való igaz, van akinek alacsonyan van a szenvedési küszöbe és a kialvatlanságot még ideiglenesen is középkori kínzásként éli meg.

2023. dec. 27. 18:45
 44/52 anonim ***** válasza:
81%

De undorító, nyálas kérdés ez..

Hiányzik a halálnak, elvagyunk mi a férjemmel már több mint húsz éve.

2023. dec. 27. 19:01
 45/52 anonim ***** válasza:
88%
38 én meg temetést sem akarok akkor mi van? 😂😂😂
2023. dec. 27. 19:25
 46/52 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy én látom a legtöbb ember nem boldog a családjával. A gyerekek a család nevelése, fenntartása még akkor is megterhelő, ha egyébbként kifejezetten erre vágyott valaki. Nem beszélve azokról akik csak kompromiszumból, beleegyeznek a gyerekválalásba, mert másik akarja, vagy a lakásért kénytelenek gyereket vállalni.
2023. dec. 28. 01:24
 47/52 anonim ***** válasza:
83%

"De hát való igaz, van akinek alacsonyan van a szenvedési küszöbe és a kialvatlanságot még ideiglenesen is középkori kínzásként éli meg."

Mert az. Középkori kínzásnál is rosszabb elképzelni, hogy valami nő benned, összenyomja a szerveidet, szétszakítja a hasizmaidat, és amikor ki kell tolni, kettészakadsz miatta. Mindez azért, hogy legyen ott egy csúf, hangos kakagép.

Aki hisztizik, nyáladzik, nyakig fossa magát, üvölt. Egyszerűen az emberi gyerekek szánalmasan magatehetetlenek. Aztán ahogy nőnek, és okoskodnak, 10 évesen is úgy beszélnek, mint a fogyatékosok, mint akik nem tudnak mondat közben rendesen levegőt venni. A kisfiúk különösen elkezdik azt az undorító szokást, hogy magas, nyávogó hangon, tudálékos fejjel magyarázzanak egyértelmű dolgokat. A tinikorról ne is beszéljünk, a tiniket utáltam, mielőtt, miután, és miközben én is tini voltam.

Ez nem 18 év horror, ez egy életre szól.

2023. dec. 28. 09:29
 48/52 anonim ***** válasza:
66%
47-es ott a pont. Az ember egy gusztustalan fajta állat. Kár szaporítani.
2023. dec. 28. 13:13
 49/52 anonim ***** válasza:
91%

Hú, úgy látszik beleléptetek egy olyasvalaki lelkébe, aki semmit nem ért el az életben és csak azt tudja felmutatni, hogy szaporodóképes volt. :D

Gondolom összehozott 3-4 gyereket, akikre élete fő műveként tekint, az élet más területén meg nem állja meg a helyét.

Szar gyerekkor, szar emberi kapcsolatok és a gyereknevelésben teljesedik ki egészen addig, amíg a gyerekek fel nem nőnek és szarnak a fejére, de legalább kb 15 évig fontosnak érezheti magát.

Ha nem így lenne, nem lenne ekkora frusztrált antipatikus gyökér, aki habzó szájjal esik neki mindenkinek aki nincs vele egy véleményen. :D

2023. dec. 28. 18:34
 50/52 anonim ***** válasza:
92%

29:

A mi családunkban is hasonló helyeztek vannak, pedig szerintem megvalósult a tökéletes ideális unoka nagyszülő viszony, éveken át. De mióta betegségek miatt már nem megy a bankhitelből nyaraltatás, egyébb programok szervezése, azóta az évi egyszeri karácsonyi ajándékért felvonuláson kivül, soha nem jön a 3 unokából egysem. Eltellik a 3 hónap szünidő, és a 3 unoka, nulla alkalommal látogatja meg a nagyszülőket, városon belűl.

2023. dec. 29. 03:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!