Ilyenkor ünnepekkor nem bányjátok meg akik nem
válaltatok gyereket mikor látják a sok boldog családot
ünnepelni gyerekeket örülni a csillogást a szemükbe
látni és örülni az örömnének?
Inkább krokodilt simogatok otthon a franciaágyon!...
2023. dec. 27. 08:35
32/52 anonim válasza:
Rosszul vagyok a gyerekektől
Nulla vágy van vennem hogy itt legyen egy gyerek aki az enyém
Ha egy éjjel 10x kellene kelnem fejbelőném magam
Nem tudom elképzelni hogy van van egy felnőtt ember akinek én vagyok az anyja
Nem irigykedem arra akinek van gyereke
És sosem tudtam felfogni hogy hogy lehet olyan aggodalommal élni hogy a kölykök 17 évesen elmegy bulizni mikor rengetegen lesben állnak akik erőszakolni akarnak...
Soroljam még?
2023. dec. 27. 09:35
33/52 anonim válasza:
Semmi szükségem nincs és nem is volt - egy vagy több - önjáró probléma-generátorra! Se idegem, se türelmem, se szorgalmam, sem érzelmi intelligenciám, se anyagi hátterem ehhez, - a társadalom is jobban járt, hogy azt a döntésemet hoztam meg, amit!
2023. dec. 27. 09:40
34/52 anonim válasza:
Amúgy meg mit féltek annyira az öregkortól? Akkor már úgyis minden szívás, ronda leszel, gyenge, minek akkor már a társaság?
Én egyke vagyok rengeteget voltam egész életemben egyedül és mindig a neten lógtam ilyenkor
Nekem baromira meg fog felelni majd öregen, ha megélem hogy otthon leszek totál egyedül, vagy egy macskával és a neten logók majd egész nap
Esetleg lesz egy ápolóm ha kell...
ha lenne testvérem akkor vele biztos akarnék együtt lenni de amúgy oregen már mit akarsz majd?
Nem elég hogy otthon vagy és van neted?
2023. dec. 27. 09:43
35/52 anonim válasza:
Őszintén, nekem az első gondolatom az ezeket a képeket látva, főleg amin kisbaba van, hogy tényleg szépnek látja őket az anyjuk? A legtöbb baba kuurva ronda, mehetnének horrorba koboldnak. Az egyik ismerősöm gyereke úgy néz ki, mint Kicsi Én az Austin Powers filmekből, és hetente kipakolja...
2023. dec. 27. 10:23
36/52 Metionin válasza:
Dehogy. Sőt, örülök, hogy nem kell miattuk karácsonyozni. Csend van, nyugalom, azt csinálunk, amit akarunk.
2023. dec. 27. 12:29
37/52 anonim válasza:
A cicának is csillogott a szeme, mikor ennivalót adtam neki. :) De pont az a jó bennük, hogy nem olyanok, mint egy gyerek, nem igényelnek 0-24 odafigyelést, nem üvöltenek, követelőznek. Alszik a nap nagy részében, a többi időben meg dorombol, meg hálás az ételért.
Gyerekekre sosem vágytam, mert más dolgok lekötnek.
2023. dec. 27. 16:58
38/52 anonim válasza:
Akik itt "üvöltöző, követelőző kölykök"-ről, meg alvásproblémákról, pénzhiányról, szabadidőről, stb. süketelnek és kamuznak, valóban totálisan alkalmatlanok gyereknevelésre, jobban is teszik ha nem szaporodnak és csak macskáznak, kutyáznak majd halálukig. A jó hír az hogy a kutyájuk talán ott lesz majd a temetésükön, a macskások még ebben sem reménykedhetnek...
2023. dec. 27. 18:14
39/52 anonim válasza:
Az már nekem teljesen mindegy, hogy mi lesz a temetésemen, hiszen ha meghalok, az már nekem nem fáj. Ha elszórnak az erdőben és senki sincs ott, az sem érdekel, mert szerintem az életemben kell jól éreznem magam és nem utána.
2023. dec. 27. 18:17
40/52 anonim válasza:
Egyébként az embereknek lehetnek barátaik is, akik elmennek a temetésükre, nem csak gyerekeik és állataik. Bár nem értem, akit ez érdekel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!