Ilyenkor ünnepekkor nem bányjátok meg akik nem
válaltatok gyereket mikor látják a sok boldog családot
ünnepelni gyerekeket örülni a csillogást a szemükbe
látni és örülni az örömnének?
(Miért jön mindenki a szemük csillogásával nem értem.)
Amúgy attól, hogy nincs gyerek még lehet valaki boldog család. Az is lehet boldog, aki csak a párjával ünnepel, az is, aki a trestvéreivel, szüleivel, nagyszüleivel stb. Vagy így már nem boldog család?
2023. dec. 26. 20:47
12/52 anonim válasza:
Egyáltalán nem! Ma láttam 1 éves gyereket semmilyen ajándéknak nem örült, csak a mese amivel foglalkozott, mint egy zombi.
2023. dec. 26. 20:55
13/52 anonim válasza:
Kedvelem a gyerekeket, a piciket❤️, de nem. És inkább örülök neki, hogy jól érzik magukat, nem irigykedem. Nekem nem lesz gyerekem, ez 99%.
2023. dec. 26. 20:58
14/52 anonim válasza:
Nem.
És nem is tervezek gyereket, az elkövetkező 5 éven belül.
Nem vagyok oda értük.
A nagy boldog család, lehet karácsonyi látszat csupán, utána meg megy a marás a szülők közt.
35f
2023. dec. 26. 21:09
15/52 anonim válasza:
Na, megint egy megosztó téma...
Nem "bányjuk" ha inkább a helyesírásodat fejleszted.
2023. dec. 26. 21:16
16/52 anonim válasza:
Már most előre húzom a számat, hogy találkozni kell majd a rokonok gyerekeivel is. Tudnak cukik lenni, de életemben nem vágytam még egy gyerek társaságára sem. Egyszerűen őszintén nem tudok mit kezdeni velük.
2023. dec. 26. 21:22
17/52 anonim válasza:
Nem rajtam múlott.
2023. dec. 26. 21:31
18/52 anonim válasza:
Rám semmilyen hatással nincs semmi ünnep. Tudatosan nem vállaltam gyereket. Ha mégis vágynék a csillogó szemecskéjükre és a rendszeres hisztikre, zsarolásokra, amiket levágnak, akkor biztos csinálnék. De nem, egyáltalán nem vágyom rá, pedig már 40 éves vagyok. Életem leges legjobb döntése volt, hogy nem csináltam gyereket. Mielőtt még valaki az időskori ajtó rám nyitásával jönne, azoknak üzenem, hogy vannak sokan, akik 3-4 gyereket is szültek, idős korukban mégis letojják őket.
2023. dec. 26. 21:39
19/52 anonim válasza:
12. Attól függ hogy nevelik a szülei? Ha a tv, tablet,telefon elé ültetik akkor jó hogy az kell csak neki mert hát így addig sem kell vele foglalkozni.
Igen sokan ezt csinálják, aztán csodálkoznak miért olyan a gyerek.
Sokan édességgel tömik őket, aztán csodálkoznak miért lesz a gyerek függő? Hát pont azért mert a szülei így nevelték+ ugye a nagyszülők.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!