Gáz, ha az ünnepekkor egyszerűen nem tudok aludni és már nagyon kész vagyok ettől?
Az elmúlt éjjeleken alig aludtam valamit, mert annyira csikart a hasam az ételektől (sajnos egy ideje mindentől rosszul leszek, amit nem én csinálok magamnak, de nem volt még lehetőségem kivizsgáltatni). Ma rokonoknál alszunk, jelenleg hatan vagyunk egy szobában, hárman 6-kor kelni fognak, és ketten úgy horkolnak, hogy ezt füldugóval sem lehet bírni. A fürdőszoba ajtaja 1 méterre van a matracomtól. XD Úgyhogy nem elég, hogy ebben a zajban képtelen vagyok alvásra hangolódni, még azon is ki vagyok bukva, hogy 6-kor fel leszek verve a többiek által, akik közvetlen mellettem fogják a WC-t is húzkodni. Beteges ez az egész, de már full kész vagyok idegileg, egyáltalán nem tudtam élvezni az idei karácsonyt, annyira kialvatlan vagyok. :(
Utálom magam emiatt az egész miatt...
Senki kedvéért nem hagynám magam kizökkenteni a komfort zónámból ha az éjszakai alvásomról van szó. Akkor maradok itthon.
Amúgy minden marhaságra rá lehet venni, de az alvás az szent.
Mekkora az a ház vagy hány embert hívtak meg, hogy ennyien vagytok egy helyen?
Sok mindent nem tudsz tenni, bírd ki ezt a napot, jövőre pedig ne menj sehova. Magadat ezért ne utáld és ne tartsd gáznak, nem tehetsz róla (vagyis csak annyiban tehetsz, hogy elmentél hozzájuk, de valószínűleg "kötelező" volt a család miatt).
Próbáld kerülni az olyan ételeket, amik elronthatják a hasadat. Ez igazából bármi lehet, ezt csak te tudhatod. Válaszd a könnyed ételeket, pl egyszerű piskóta, a levesnek csak a leve stb.
9 felnőtt van, és még kisgyerekek, a nappaliban aludtunk, mert máshogy nem fértünk volna el. Nyilván az egyik anyuka ment külön szobába a gyerekekkel, meg a vendéglátó házaspár a másik hálóba. Így voltunk 11-en de a kicsi gyerekek nem jelentenek szabálysértést.
Amúgy túléltem az éjszakát, sikerült 6 órát aludni.
9# A válazsod Nem releváns
hanem csak találgatás volt :)
"Egyetemista vagyok egyébként, családdal mentem."
Felnőtt ember vagy, úgy töltöd az ünnepeidet, ahogy csak akarod. Persze mindennek megvan a következménye, az ára, ha úgy tetszik. Gondold át, hogy jövőre is így szeretnéd-e majd, vagy máshogy. Megvan az előnye annak is, ha a családdal lehetsz - de másnak is.
Mellesleg azért ha hat órát így is sikerült aludni, akkor annyira azért nem is volt gáz. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!