Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz, ha az ünnepekkor egyszerű...

Gáz, ha az ünnepekkor egyszerűen nem tudok aludni és már nagyon kész vagyok ettől?

Figyelt kérdés

Az elmúlt éjjeleken alig aludtam valamit, mert annyira csikart a hasam az ételektől (sajnos egy ideje mindentől rosszul leszek, amit nem én csinálok magamnak, de nem volt még lehetőségem kivizsgáltatni). Ma rokonoknál alszunk, jelenleg hatan vagyunk egy szobában, hárman 6-kor kelni fognak, és ketten úgy horkolnak, hogy ezt füldugóval sem lehet bírni. A fürdőszoba ajtaja 1 méterre van a matracomtól. XD Úgyhogy nem elég, hogy ebben a zajban képtelen vagyok alvásra hangolódni, még azon is ki vagyok bukva, hogy 6-kor fel leszek verve a többiek által, akik közvetlen mellettem fogják a WC-t is húzkodni. Beteges ez az egész, de már full kész vagyok idegileg, egyáltalán nem tudtam élvezni az idei karácsonyt, annyira kialvatlan vagyok. :(

Utálom magam emiatt az egész miatt...

2020. dec. 27. 01:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azért benne van a pakliban, hogy nem szeretne az ember ilyenkor megsérteni másokat, ráadásul csak évi 2-3 alkalommal tudunk találkozni... Vagy velük, vagy egyedül lettem volna. :/ Nem vagyunk rossz viszonyban, nem jópifizásból mentem oda én is, hanem mert tényleg látni szerettem volna őket. Sok jó ember kis helyen is elfér. 😂 Unokatesómnak kifejezetten tetszett a tábori hangulat, haha.Meg ez személyiségfüggő is, hogy kinek, mi jön be. Az én családomban egyedül én vagyok ilyen típus. Nem az a baj ha többen vagyunk egy szobában, csak kicsit több hely kell hozzá.
2020. dec. 28. 16:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor meg egyszer-kétszer egy évben kibírod. :)

Szerintem jól is teszed. :)

Ha majd megint nem tudsz aludni, legfeljebb elsírod itt nekünk a bánatodat. ;-)

2020. dec. 28. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!