Lehet valaki intelligens, okos ember, akinek nincs humorérzéke? Nem kell szeresse a vicceket, de értenie illik?
Figyelt kérdés
2023. dec. 17. 10:31
31/32 anonim válasza:
Anno megmondta Virág elvtárs is:
értem én a tréfát, csak nem szeretem.😂
(A tanu)
32/32 anonim válasza:
Tovább görgetem az okfejtés fonalát, hisz annyiképpen megfogalmazhatunk egy dolgot, csak a képzelet szab határt. Na pont ilyen a humor is. Nem jó magyarázni, inkább művelni, de annyit azért elmondhatok hogy fő eleme a szabadság és az abból táplálkozó kreativitás. A kreativitás olyan, mint színek a palettán, ezt úgy kombinálhatjuk ahogy akarjuk! Nyilván meg kell előznie egy látásmódnak, ami józan, megfigyelő, a dolgokat úgy regisztrálja, ahogy vannak. A lélek ezzel a józan látásmóddal felvértezve fejleszti ki magában a szabadság erőit, amit kreativitással nyilvánít meg. Ezt a kreativitást aztán alkalmazhatja a művészet minden ágában, természetesen amihez tehetsége van, és amiben több gyakorlatot szerzett. Ha az embernek nagyobb tehetsége van a humorhoz, akkor ezt a kreativitást a humorban/humor felé fogja megnyilvánítani. Fontos tudni, hogy a humor ugyanolyan művészet mint bármi más. Mivel adakozó, egy olyan ember nem tudja igazán művelni aki csak kapni akar! A humornak, mint bármilyen más művészeti ágnak adnia kell, áramolnia kell! A közönség (ha vevő rá) ezt emelkedéssel, jó közérzettel, örömmel és szeretettel hálálja meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!