Lehet valaki intelligens, okos ember, akinek nincs humorérzéke? Nem kell szeresse a vicceket, de értenie illik?
"Intelligens emberekről beszéltem nem neurotipikus fejekről."
Neuro-atipikusat szerettél volna írni, csak hiányoztak a gondolati eszközeid. Engedd meg, hogy a saját nevedben gratuláljak magadnak, te mindenkinél értelmesebb hitvány semmirekellő, te agy nélkül is lélegző elméleti sakálja ennek a szomorú világnak, te szabályokon és ésszerűségen túli ánuszivadék, te önmagad szánalmasságába fulladó, létre érdemtelen, világodra nulla hatású, vörösnyakú senki, te születésed időpontjában a feledés homályába vesző kéretlen létező, te.
"Láttam korábbi kommentből is, hogy lassan elszakad a cérna..."
Az intelligens emberekre jellemző, hogy idővel elszakad náluk a cérna amikor magukat intelligensnek gondolókkal kell vitatkozniuk. Hiszen a hülyéket nem lehet meggyőzni arról, hogy nincsen igazuk, vagy nem minden úgy van, ahogy azt ők gondolják.
"Nem - hogy téged idézzelek :D"
Csak a kettőnk közt az a különbség, hogy én utána érveket írtam. Innen lehet látni, hogy pl. te milyen értelmes vagy.
"Egyszer rá fogsz jönni hogy ha az elefántot zsiráfnak hívod akkor az azt is jelenti a számodra."
Csak a kommunikáció nem arra van, hogy magamnak írjak le dolgokat, te félkegyelmű, vagy te a többi személyiségeddel kommunikálsz elsősorban?
A kommunikáció arra van, hogy másokkal információt ossz meg, amihez pedig egy alapvető szabályrendszerre van szükség.
Most olyan dologba sikerült belekötnöd, ami egyébként középiskolás tananyag, ami annyit jelent, hogy még ezt a szintet sem ugrod meg.
"vagy te a többi személyiségeddel kommunikálsz elsősorban?"
Barátok híján ki mással tenné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!