Hogyan tehetek szert humorérzékre?
- a humorérzék azért vonzó mert őszinteséget sugároz -> aki humoros az őszinte
- keress rá a neten hogy pl a műsorvezetők milyen humort használnak, milyen tipusu humorok vannak és gyakorolj sokat
- aki gyerekkorában hangszeren tanult annak nagy valószínűséggel van humora, esetleg ha most nem játszol hangszeren tanulj meg valamin játszani(a legolcsóbb egy akusztikus gitár)
- én akkor tudok könnyen humoros lenni ha jó kedvem van tehát alapvetően legyen jó kedved legyél optimista érezd jól magad mások társaságában
Azért durva, hogy már a humort is tanulni akarjuk...
A következő az lesz, hogy "hogyan tegyem be a számba az ételt?"
Köszönöm a hasznos válaszokat. A további hasznos válaszokat is olvasni fogom.
És igen valóban durva de olyan emberek mint én mindig is voltak akik túl komolyan vesznek mindent és még a vicceket is reflexszerűen értelmezni kezdik. De ezen próbálok javítani.
Szerintem a kulcsszó nem hangzott még el, az intelligencia!
Jó humorérzékhez alapos jártasság és ismeret kell a világról. Így a humor nem csak őszinteséget, de intelligenciát is sugall - nem véletlenül az egyik legvonzóbb emberi tulajdonság.
Úgyhogy légy résen tanulmányaid során, fontos a tájékozottság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!