Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyerekkoromban nem kezelték...

Gyerekkoromban nem kezelték az enyhe csipőficamomat, pluszban lúdtalpam és gerincferdülésem is van, amit szintén csak a gimiben vett észre a suliorvos. Nagyon rondán megyek, de tehetek róla, engem gúnyolnak?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok.

A városban is röhögnek, hogy menjek egyenesen, de nem tudok. Amúgy csámpás vagyok, de nem durván. Apám családja tele van csipőficamossal, a nagynénje, az összes unokatesója, nekik a lányai is. Valamiért csak a lányok. De nekik súlyos, van akit műtöttek is.

Velem meg egész kiskoromban csak röhögtek anyámék, hogy úgy mész, mint a Julika.

De nem elég, hogy a városban kiröhögnek. Ma apám röhögött, hogy megbeszéltük Józsikával is, az is mondta, hogy furcsán mész, aztán röhögött. Mondjuk bármi bajom volt, apámék csak röhögte, meg kikészít, hogy csak nem akarok iskolába menni, meg lógok. A tompalátásommal is, amit szintén nem vettek észre, ezért +6-os a szemem és az agyam nem használja, mai napig gúnyolnak. Hányszor hallottam, hogy "nem elég, hogy vak, csúnya is, buta is".

Teljesen tönkretesz mindenki gúnyolódása. Viszont egyre rosszabb a járásom, kevesebbet is bírok. De mindenki gúnyol, nincs olyan nap a városban, hogy ne szólnának be.

2018. ápr. 20. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyógytornára iratkozz be, rengeteget segít :D Nekem csak gerincferdülés és lúdtalp van. 3 évnyi gyógytorna után, ugyan még mindig enyhe gerinc ferdülésem van előre is, meg oldalra is (a jobb lábam picit magasabban van mint a bal) De rengeteget javult a tartásom és a járásom is :D Még most is csámpázok ugyan, és nem tökéletesen egyenesen állok, de generációkkal jobb mint volt :D Jövőre folytatom a gyógytornát is, sajna idén ki kellett hagynom egy évet. Ja és még a jóga ami nekem segített :D Semmi tanfolyam. Csak pár youtube tutorial.
2018. ápr. 20. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Sajnos rengeteg bunko van mindenutt. Tudom mirol beszelsz, itt is noi agon tobb ficamos van, tobbek kozt a lanyunk is, akit raadasul meg az elso orvos is durvan felrekezelt.

Es pont azert kuzdunk most is tobbek kozt, hogy kesobbiekben nem kapja ezeket a beszollasokat.

Meg kell tanuld lexxarni, mert az emberek hozzaallasa nem fog valtozni. Foleg a szuleid lennenek a legnagyobb hunyok.

2018. ápr. 20. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!