Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ciki, szégyen az,ha egy...

Miért ciki, szégyen az,ha egy normál alkatú, jóképű férfinak extrém kövér nő a társa?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom,hogy nem normális, igénytelen az a férfi,akinek kövér nő a párja.Szerintem sokan szégyenlik is,ha elhízott a párja,felesége. Miért?

Én szépnek tartom a nagyon nagy idomokkal rendelkező nőket.Ezért nem értem.

2023. dec. 12. 18:33
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
#30 Igen, mivel a kérdezőnek igaza van, számtalan más oka is lehet. Aki zsigerből utálja a kövér nőket úgyis primitív módon azt fogja hajtogatni, hogy keksz meg csoki, keksz meg csoki, keksz meg csoki.
2023. dec. 13. 14:17
 32/40 A kérdező kommentje:
Már leírtam,van aki a sok evéstől hízott el,van aki vmilyen betegség miatt.Amúgy sokan utálják a kövér nőket,mintha bűnözők lennének.Nem tudom miért? Azt elismerem,hogy én elfogult vagyok velük,ők a zsánereim.
2023. dec. 13. 14:30
 33/40 anonim ***** válasza:
67%
#32 Ne foglalkozz velük.. Valószínűleg a hormonális betegségek fogalmát nem ismerik például, csak süti, meg csoki, illetve keksz, mert utálják a túlsúlyos nőket.
2023. dec. 13. 14:45
 34/40 A kérdező kommentje:
Köszi,kedves vagy!Te ilyen nő vagy?
2023. dec. 13. 16:02
 35/40 anonim ***** válasza:
#34 Nem.
2023. dec. 13. 16:17
 36/40 A kérdező kommentje:
OK
2023. dec. 13. 16:21
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Volt egy 100+csaj a suliban, kisportolt, helyes pasija volt, aki utána el is vette feleségül.
2023. dec. 17. 12:50
 38/40 anonim ***** válasza:

Nemmciki de sajnos nem is egeszseges en inkabb innen kozelitenem meg hogy jobb lenne lefogyni pl 160 magas es 100 kg az mar elegge elhizott es nem aza baj hogy megneznek az utcan hanem hogy mennyi problemaja lesz kesobb nekem

Inkabb ez lenne a rossz jo en modjuk nem szeretem az ennyire plusz sájz lanyokat de midenki mast szeret😁

2023. dec. 17. 17:13
 39/40 anonim ***** válasza:
Uncsi
2023. dec. 18. 07:29
 40/40 anonim ***** válasza:

Én 184cm magas vagyok, volt egy barátnőm aki 162 cm magas volt. A kapcsolatunk elején még csak 60kg volt, teljesen jól állt neki: szép formás alakja volt, nagy mellekkel és formás, kerek fenékkel. A hasa lapos volt, felkarja vékony volt, combja volt még formásabb.

A kapcsolatunk végére 79 kg-ra hízott.. ekkor már volt hasa és mindenhol vastagabb volt, de én ezt se tartottam még kórosnak... sok rokon és kolléga igencsak rácsodálkozott, hogy sportos/izmosként miért vagyok együtt egy "ilyen" nővel...

Undorító, ahogy az emberek ítélkezni tudnak kb 10kg feleslegen.

máj. 18. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!