Miért ciki, szégyen az,ha egy normál alkatú, jóképű férfinak extrém kövér nő a társa?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom,hogy nem normális, igénytelen az a férfi,akinek kövér nő a párja.Szerintem sokan szégyenlik is,ha elhízott a párja,felesége. Miért?
Én szépnek tartom a nagyon nagy idomokkal rendelkező nőket.Ezért nem értem.
2023. dec. 12. 18:33
11/40 A kérdező kommentje:
8-as:ilyet még nem mondtak rá,hogy labda.De sokkal kedvesebb,mint a bálna, zsírdisznó, mangalica, amiknek nevezték.
2023. dec. 12. 19:00
12/40 anonim válasza:
Én ismerek olyat aki magát is bálnának tartja, de azon megsértődik ha más lebálnázza.
13/40 A kérdező kommentje:
A volt kedvesem rendkívül gátlásos volt a sok bántás miatt,amit kiskorától kapott. Már az iskolában is csúfolták,mert kétszer akkora volt,mint a többiek.Sajnos többször röfögtek neki az utcán, zsírdisznónak nevezték. Nem csoda,ha nulla önbizalma volt.
2023. dec. 12. 19:13
14/40 anonim válasza:
Mert ilyenek az "emberek". Nem tudják elfogadni, ha valaki különbözik.
15/40 anonim válasza:
Én is kövér voltam aztán lefogytam és tapadtak. Ez nem mentség. Ráfoghatom hogy miért vagyok egész életemben zsírdisznó.
16/40 A kérdező kommentje:
Nem minden nő tud, vagy akar lefogyni.Ettől még nem kell őket gúnyolni, bántani.Konkrétan az exem hormonzavaros volt.Évek alatt a sok gyógyszertől minden baja lett,s beleunt.Megpróbálta magát elfogadni ekkorának.
2023. dec. 12. 19:24
17/40 anonim válasza:
Tudod hány embertől hallottam már ezt a hormonzavaros dolgot? És érdekes módon, mindig a büfében lógtak, meg jöttek a juti sütikék tálcaszámra.
18/40 A kérdező kommentje:
Elhiszem.Dóri 14 évesen 100 kg felett volt, 18 évesen 130-140 kg körül volt.
Gondolod a sok evéstől? Én többet ettem nála, s ő 110 kg-mal nehezebb volt nálam.
2023. dec. 12. 19:30
19/40 anonim válasza:
#9 Tök gáz, már a látvány is, hogy egy zsiráf, meg egy törpe társultak, bár igen, lehet mondani, hogy nem kell foglalkozni más véleményével, de a 3 fejjel alacsonyabb baátnőd arcát nem is látod rendesen séta közben, nem is tudod megcsókolni, max ha leguggolsz, még padon ülve is nehezebb komfortosan elhelyezkedni. Aki jót akar magának, nem tesz ilyet, én is "zsiráf" vagyok (sajnos) 199 cm, és 170 cm alatti barátnőm még nem volt. A súllyal ellenben nincsen probléma, mivel attól még a testi érintkezés lehet ugyanolyan komfortos, ha egymagasak vagytok.
20/40 anonim válasza:
#17 És miért fáj az bárkinek, hogy más hány kilogramm? Sőt továbbmegyek, miért érzi bárki feljogosítva arra magát, hogy a testúlyára tegyen megjegyzéseket? A "fogyjámá' le' az alap, de ennél jóval többet kapnak a túlsúlyos emberek, ezt kéne befejezni, és itt nem rád gondoltam, #17, hanem bárkire aki konkrétan ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!