Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogsi nélkül férfi a férfi?...

Jogsi nélkül férfi a férfi? Nem szégyen az ha egy férfinak nincs?

Figyelt kérdés
Nem bántani akarok senkit, nekem sincs még. De attól még férfi a férfi? Ha mondjuk úgy marad mert nem sikerül vagy el se kezdi. Nem szégyen ha mondjuk van feleség meg gyerek az az család akkor nem tudja őket vinni sehova? És ha a nőnek van neki meg nincs az nem szégyen? És akinek nincs annak mi okból nincs ha szabad megkérdezni?

2021. jún. 23. 19:12
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%
Nagybátyám mondta mindig ezt :D de már volt jogsim,de ha nem lett volna sem sértődök meg,valaki nem is szeret vezetni..nem kötelező dolog.
2021. jún. 23. 19:16
 2/30 gömbicica ***** válasza:
97%

van akinek autoja sincs. akkor ez is szégyen?

én inkább praktikusnak mondanám a jogositvány.

Fiam tanárának az egyetemen pl. nem volt okostelefonja.Imádták, az előadásai mindig telve voltak.

2021. jún. 23. 19:19
 3/30 A kérdező kommentje:
De az hogy kinek milyen telefonja van az teljesen más tészta.
2021. jún. 23. 19:20
 4/30 anonim ***** válasza:
93%
Volt oszimnak se volt soha jogsija. Most meg amúgy igazgató a város egyik legjobb iskolájában. :)
2021. jún. 23. 19:22
 5/30 anonim ***** válasza:
85%

Sem biológiailag, sem jogilag nincsen ilyen összefüggés. Az alattunk lakó fogorvosnak sincs (soha nem is volt), a felesége vitte kocsival mindig, most meg az élettársa. Az egymás utáni kocsikat természetesen mindig az ő általa keresett pénzből vették.

Én inkább azt kérdezném, hogy akkor az sem férfi, aki nem tud beverni egy szöget a falba ? Vagy aki csak telefonálásra tudja használni az okostelefont is ?

2021. jún. 23. 19:22
 6/30 anonim ***** válasza:
16%
Férfiatlan igen
2021. jún. 23. 19:23
 7/30 anonim ***** válasza:
66%
Eleg nevetseges kerdes. Peldaul egy nobol ferfi lesz ha jogositvanyt szerez ? Amugy engem nem erdekel, a franc sem akarna egy kormanyt tekergetni a sok idiota kozott az utakon. Majd ha lesznek onvezeto autok, akkor azt fogom hasznalni.
2021. jún. 23. 19:44
 8/30 A kérdező kommentje:
7. Jogsi nélkül önvezetőt sem lehet vezetni. Mert megtörténhet hogy be kell avatkozni. Plusz hatalmas pénz van a jogositvanyokban.
2021. jún. 23. 20:01
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez amolyan is-is dolog.

Nyilván nem ez a "férfiség" meghatározója, de adott esetben tény, hogy megnehezíti mind az életet mind a párkeresést.

2021. jún. 23. 20:13
 10/30 anonim ***** válasza:
41%
A nők is vezetnek már egy jó ideje úgyhogy meg is fordíthatjuk a kérdést nő e az aki nem tud vezetni? Mitől lenne férfias egy modern autót vezetni, kisujjal tekerem a kormányt? Tele van egy csomó kényelmi funkcióval még egy 20 éves passat is, pláne ha automata amiből egyre több van még egy majom is el tudja vezetni, két pedállal meg az index-el el vagy. Nekem 12 éve van jogsim az elején hittem azt hogy menő meg férfias, de baromira nem az.
2021. jún. 23. 20:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!