Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Üres vagyok és elhagyatott,...

Üres vagyok és elhagyatott, ez már soha nem fog elmúlni?

Figyelt kérdés
Egy éve elhagyott a párom 4 év után más miatt, azóta úgy érzem hogy meghalt a lelkem, semmi nincs bennem csak a teljes üresség. Semminek semmi értelmét nem látom. Azóta járok terápiára, és pszichiátertől kaptam gyógyszereket is, de csak nem érzem hogy bármivel jobb lenne. Rajta kívül nem volt senkim, mióta elhagyott pedig nem tudok bízni senkiben sem. Nem tudom túltenni magam ezen és ha olyan gondolat jön az agyamba hogy ő most mással boldog ordítani tudnék a fájdalomtól. Sokszor már arra gondolok meg kellene halni akkor többet semmi nem fájna akkor véget érne végre ez a szenvedés amit ez az üresség okoz.
febr. 16. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Na ezért nem szabad a párkapcsolat miatt eldobni a barátokat... De mindenki ezt csinálja, aztán eljön ez a pillanat és néznek.
febr. 16. 17:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem előtte sem voltak barátaim, nem volt kit eldobjak!
febr. 16. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nem vigasztal, de hét és fél éve érzek így mint te.Egyik napról a másikra dobtak el, előjel nélkül.Ráadásul vállvonogatva és vigyorogva...

Barátom sincs, mert azok akkor tűntek el,amikor nekik is párjuk lett :/

F

febr. 16. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

"Rajta kívül nem volt senkim"

Itt a baj.

De ezen tudsz változtatni. És kell is, ha boldogabb akarsz lenni hosszútávon.

Nem hiszem hogy produktív dolog lenne megnyugtatni, hogy idővel minden rendben lesz, mert leélhetsz ám nem csak hónapokat, nem csak éveket, de évtizedeket is anélkül, hogy szeress élni. Tenned kell azért, hogy visszatérjen beléd az élet.

febr. 16. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Megesik sajna sokmindenkivel. Jartam mar igy meg biztos fogok is meg. Volt h 2 evig is kivoltam, de jelenleg 1 eve kapcsba vagyok. Jon majd mas
febr. 16. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Segítő szándékkal írom, hogyha teszel ez ellen, akkor idővel ugyan, de a helyzet javulni fog, kitartás és türelem kell hozzá. Azonban önmagától az üresség nem fog megoldódni.
tegnap 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!