Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogsi nélkül férfi a férfi?...

Jogsi nélkül férfi a férfi? Nem szégyen az ha egy férfinak nincs?

Figyelt kérdés
Nem bántani akarok senkit, nekem sincs még. De attól még férfi a férfi? Ha mondjuk úgy marad mert nem sikerül vagy el se kezdi. Nem szégyen ha mondjuk van feleség meg gyerek az az család akkor nem tudja őket vinni sehova? És ha a nőnek van neki meg nincs az nem szégyen? És akinek nincs annak mi okból nincs ha szabad megkérdezni?

2021. jún. 23. 19:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
59%

Az szuper dolog, ha valaki bevállalja, hogy nincs érzéke a vezetéshez, vagy nagyon fél tőle, ezért inkább nem vezet. Jobb, mintha balesetet okozna.

A fővárosban ez valószínűleg nem is gond, vagy ha otthonról dolgozol, netán 5 percre laksz a munkahelyedtől.

A hétköznapokban viszont engem kifejezetten irritálna, ha a párom személyes sofőrnek használna, ha nem tudnánk megosztani az elintéznivalókat és minden után nekem kéne szaladgálni.

Volt egyébként olyan exem, aki nem vezetett (Aspergeres volt és nehezen ment volna neki) - ő kifejezetten szexinek tartotta, hogy vezetek. Nekem meg teljesen elszállt a libidóm attól, hogy kezdtem mellette anyuka szerepbe kerülni.

2021. jún. 26. 10:50
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van jogsim, de nem szeretek és nem is fogok vezetni. Volt már oda kapcsolatom emiatt sajnos ;(

De ha nem akarok nem vezetek és kész 😁

A jogsit azért érdemes megcsinálni. Jó tudni, hogyan működik egy autó.

Szerintem egy férfinak nagy + pont ha vezet, de egyáltalán nem kötelező. Ugyan úgy férfi marad.

2021. jún. 26. 12:49
 23/30 anonim ***** válasza:
22%

Jogsi nélkül emberszámba se vesznek ma már. Lásd: Karácsony Gergelyt is csesztetik miatta.

Ma már a jogsi olyan alap, mint az írás-olvasás tudás. Elvárja a társadalom.

2021. jún. 26. 16:12
 24/30 anonim ***** válasza:
29%
Jogsi nelkul nem fefi a ferfi. A nok is ugy lettek, hogy eloszor voltak a ferfiak, es aztan akinek nem volt jogositvanya az nove valtozott.
2021. jún. 27. 02:51
 25/30 anonim ***** válasza:
39%
hát én furcsán érezném magam ha a ferjem nem vezetne...
2021. jún. 27. 09:43
 26/30 anonim ***** válasza:
89%
Soknak van jogsijuk, de mégse viselkednek férfiasan.
2021. jún. 27. 13:44
 27/30 anonim ***** válasza:
77%
Nem szégyen. De kétség kívül előny lehet.
2021. jún. 27. 15:06
 28/30 anonim ***** válasza:
65%
Sokkal könnyebb jogaival az élet nekem sokáig volt de nem használtam, mostmár semmi pénzért nem adnám fel a kocsit. Nem szeretek vezetni de legalább nem kell a zsúfolt buszon álldogálni stb.....
2021. jún. 27. 18:34
 29/30 anonim válasza:
14. RANDIRA KOCSIVAL????? Hát akkor hogy boroztok?? Minden jó randin van vagy bor vagy sör, anélkül eléggé ergya is lenne az ismerkedés. BAROM
2022. szept. 13. 13:43
 30/30 anonim ***** válasza:

Az hát! Egy barom kurvincka.

2023. aug. 9. 16:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!