Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogsi nélkül férfi a férfi?...

Jogsi nélkül férfi a férfi? Nem szégyen az ha egy férfinak nincs?

Figyelt kérdés
Nem bántani akarok senkit, nekem sincs még. De attól még férfi a férfi? Ha mondjuk úgy marad mert nem sikerül vagy el se kezdi. Nem szégyen ha mondjuk van feleség meg gyerek az az család akkor nem tudja őket vinni sehova? És ha a nőnek van neki meg nincs az nem szégyen? És akinek nincs annak mi okból nincs ha szabad megkérdezni?

2021. jún. 23. 19:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%

8#

Jelenleg nincsennek onvezeto autok(talan 5-10 ev mulva).

Es amibe be kell avatkozni, az nem onvezeto.

2021. jún. 23. 20:23
 12/30 anonim ***** válasza:
94%

Nem tartom szégyennek, hogy nincs jogosítványom. Egyszerűen pánikolok és ezért mindenkinek jobb ha nincs jogsim. Inkább az a ciki, ha valami hiányát cikinek tartod.

A feleségemnek van a lányom most kezdi 18 évesen nyáron a jogosítványt.

45F

2021. jún. 23. 20:26
 13/30 A kérdező kommentje:
11. Dehogynem, nem be kell avatkozni, de szükséges lehet különös helyzetekben. Láttam erről egy filmet ismeretterjesztőn. Sajnos a jogosítvány szerzés nem lehet megúszni. Kellenni fog ehhez is. egyébként ti beülnétek úgy hogy nem tudtok vezetni ha szükséges?? Én ennyire nem biznek azért meg egy gépben.
2021. jún. 23. 22:00
 14/30 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem mindenkinél gáz ha nincs, férfinál pláne.

Én 30 éves nő vagyok, 12 éves a jogsim, ha randiztam valakivel mindig a pasi jött értem.

Kapcsolatban ha megyünk valahova együtt, általában a pasi vezet.

Nagyon gáznak érezném, ha nekem kellene pl mennem a pasit felvenni az első randin.

2021. jún. 23. 23:25
 15/30 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem elég durván lekorlátoz ha nincs jogosítványod, még akkor is ha mondjuk Budapest belvárosában élsz, mert évente 2-3x nagyon jó jönne, de helyette vonaton vagy buszon kell utaznod.

Plusz ha mondjuk roboróra akarnál váltani vagy olyan elektromos biciklire, amihez már kell a jogsi (vagy külön valamilyen robogós jogsi, elfelejtettem a nevét), akkor megint meg vagy lőve.

2021. jún. 24. 01:12
 16/30 anonim ***** válasza:
88%

Az a baj, hogy az emberekből sokszor az alapvető empátia, érzelmi intelligencia hiányzik, nemtől függetlenül, ld #14 válasz.

Én pl nehezen tudom elhinni azt, hogy egy randin pl azonnal feláll az asztaltól a lány, ha a pasi bejelenti, hogy bocs, szívbeteg vagyok, gyógyszert szedek rá, de nem lehet jogosítványom?

2021. jún. 24. 06:35
 17/30 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem szégyen. :)
2021. jún. 24. 06:50
 18/30 anonim ***** válasza:
82%

Nekem sincs. Amíg vidéken laktam baromira hiányzott, és azon voltam hogy letegyem. Borzasztó volt az 1-2 óránként közlekedő buszokhoz igazítani az életem.

Amióta Budapesten vagyok, már annyira nem érzem a hiányát, így a rövidtávú terveim közül kikerült a jogsi. Ettők függetlenül egyszer szeretném majd megcsinálni. De amugy egyáltalán nem szégyen hogy nincs szerintem.

2021. jún. 24. 08:52
 19/30 anonim ***** válasza:
94%

Ez most tök ugyanolyan kérdés, mintha valaki azt kérdezné, hogy nő-e a nő, ha nem tud sütni és főzni? Nem mindenkinek van szüksége jogosítványra, nem is engedheti meg magának mindenki, hogy kifizesse a tanfolyamot, aztán kocsit vegyen, van, aki az egészségügyi problémái miatt (szívbetegség, epilepszia) nem ül kocsiba. Sőt, én őszintén úgy gondolom, hogy az, ha valaki tudja magáról, hogy pánikol, rosszullevős, nem tud odafigyelni, és azért nem szerez jogsit, egy abszolút felelősségteljes döntés. Túl sok olyan ember van az utakon, aki nem lenne odavaló, csak hiányzik belőle az önismeret, hogy ezt be is lássa.

Egyébként a férfiak felé a foci, a jogosítvány meg az autók szeretete csak egy társadalmi elvárás.

A #16-os hozzászólásából eszembe jutott egyébként egy sztori. Nekem pl az unokatesóm gondolkozik úgy, hogy ha a pasinak nincs jogosítványa, el se megy vele randizni. Egyszer elhívta egy egyébként tök okés srác vacsorázni, az unokatesóm meg lerázta. Kérdeztem tőle, hogy miért, mire azt válaszolta, hogy azért, mert ő nem fog busszal menni, mert az olyan ciki...

Szóval sajnos még mindig vannak olyan nők, akik elvárják a jogsit, de szerintem ezeket abszolút figyelmen kívül kell hagyni. Ha valaki nem jön össze veled, azért, mert nincs autód, akkor azért a nőért egy percet is kár keseregni.

2021. jún. 24. 10:31
 20/30 anonim ***** válasza:
41%
Nezzétek meg a 20 évvel ezelőtti Heti Hetes adásokat, Bajort mit össze csesztették, hogy nincs jogsija.
2021. jún. 24. 11:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!