Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ciki, szégyen az,ha egy...

Miért ciki, szégyen az,ha egy normál alkatú, jóképű férfinak extrém kövér nő a társa?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom,hogy nem normális, igénytelen az a férfi,akinek kövér nő a párja.Szerintem sokan szégyenlik is,ha elhízott a párja,felesége. Miért?

Én szépnek tartom a nagyon nagy idomokkal rendelkező nőket.Ezért nem értem.

2023. dec. 12. 18:33
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
46%

F@szság 19-es! Én átlag magasságú vagyok 186centivel. A haverom viszont 198! Neki teljesen mindegy, hogy milyen magas a lány, mert így is úgy is jóval magasabb nála. Ismertebb több csaját és egyik sem panaszkodott, mert hú miért magas LOL. Sőt inkább örülnek neki. Biztos Klitschko is túl magas és egy nő se áll vele szóba, mert ház az milyen gáz már........

[link]

2023. dec. 12. 19:48
 22/40 anonim ***** válasza:
47%
#21 Nyugodtan beanyázhatsz mert itt ez a szint, de igen én az ilyen Klitscko féle kapcsolatokat nagyon is gáznak tartom esztétikai szempontból is! Szívesen cserélnék veled, ha téged nem zavarna a magasságom, nekem is jobb lenne 186, hidd el.
2023. dec. 12. 19:59
 23/40 anonim ***** válasza:
65%
Az extrém kövérség oka az ételfüggőség. Ciki pl. egy drogfüggővel együtt lenni?
2023. dec. 12. 20:00
 24/40 A kérdező kommentje:
Sántít a hasonlat.Előbb írtam le az exem elhízásának okát.
2023. dec. 12. 20:06
 25/40 anonim ***** válasza:
73%
Tudjuk, a "hormonok", valójában csak sokat zabál és keveset mozog.
2023. dec. 12. 20:09
 26/40 anonim ***** válasza:
80%
El lehet hízni betegségtől, de extrém ételbevitel nélkül nem lesz valaki extrém kövér. Ez egyszerűen fizikai képtelenség.
2023. dec. 12. 20:10
 27/40 anonim ***** válasza:
Lehet bármire fogni. Ez tényleg egy fizikai függőség az esetek 90%-ban. Érdekes, mégis a maradék 10%-ba sorolja magát az összes. Olyan indokot miért nem hallok soha, hogy figyelj csak cukorfalat, én azért vagyok kövér, mert imádok zabálni? Ezt kevesen vállalják be, mert önmaguk gyengéséről árulkodna. Egyszerűbb a “betegség” duma, hiszen arról ő nem tehet.
2023. dec. 12. 23:25
 28/40 anonim ***** válasza:
De a keksz-süti az megy.
2023. dec. 12. 23:53
 29/40 A kérdező kommentje:
Eltávolodtunk a kérdésemtől.Nem a kövér nők jellemzéséről írtam ki a kérdést.Amúgy van olyan,aki azért hízott el,mert rengeteget eszik.Volt ilyen barátnőm.Van azonban,aki tényleg beteg,s nem tehet róla.Ilyenről is van tapasztalatom.
2023. dec. 13. 08:07
 30/40 anonim ***** válasza:
Nem távolodtunk el a kérdéstől: párhuzamot vontam az ételfüggőség és más függőségek között, ezzel utalva arra, miért problémás egy ilyen kapcsolat. Erre Te firtattad, hogy mástól is lehet extrém kövér valaki.
2023. dec. 13. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!