Miért ciki, szégyen az,ha egy normál alkatú, jóképű férfinak extrém kövér nő a társa?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom,hogy nem normális, igénytelen az a férfi,akinek kövér nő a párja.Szerintem sokan szégyenlik is,ha elhízott a párja,felesége. Miért?
Én szépnek tartom a nagyon nagy idomokkal rendelkező nőket.Ezért nem értem.
2023. dec. 12. 18:33
1/40 anonim válasza:
A párom 198 cm magas, sovány, én pedig 155 cm és 95 kg. Jól megvagyunk. Bár biztoa vicces látványt nyújtunk.
2/40 anonim válasza:
#1 Nem az ő súlyával, meg a te súlyoddal van probléma, az ilyen szintű különbség kettőtök magasságában ciki, a súlyt én egyáltalán nem ítélem el.
3/40 A kérdező kommentje:
Én 183 cm, 85 kg vagyok,az exem 168 cm, 192 kg-os nő volt. Minket is megnéztek az utcán......
2023. dec. 12. 18:41
4/40 anonim válasza:
Mert a sulytobblet beteges.
Mi lesz ha terhes lenne ha egyaltalan abba tudna esni, az se biztos.
5/40 anonim válasza:
Nem ciki. Ha valakinek problémája van veletek; az nem a ti problémátok; hanem az ő problémája. Neki kell sajátmagában megfejtenie+feloldania, hogy ez miért zavarja őt.
7/40 anonim válasza:
"Nagy kufferba jó pakolni, csak égő vele utazni!" (teljes verzió)
8/40 anonim válasza:
"exem 168 cm, 192 kg-os nő volt."
az már nem nő, hanem egy labda.
9/40 anonim válasza:
2-es! Az miért ha a pasas jóval magasabb?
10/40 anonim válasza:
Sajnálom ezeket a kövér nőket! Ismerősöm is vagy 25 éve zabál, csokika egy vagonszámra, közben nem érti miért nem bámulják meg a férfiak! Persze értem én hogy a hormonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!