Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Legjobb önismereti könyvek?

Legjobb önismereti könyvek?

Figyelt kérdés
2023. dec. 9. 23:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Popper Péter - Lélekrágcsálók

Meg jóformán mindegyik Popper könyv:D

2023. dec. 9. 23:23
 2/12 anonim ***** válasza:

Én szerzőket írok, akiktől érdemes olvasni:

Csernus Imre, Almási Kitti, Máté Gábor, Dr. David J. Lieberman, Louise L. Hay

De rengeteg ilyen nagyon jó könyv:

[link]

2023. dec. 10. 04:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. dec. 10. 07:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk a 2esben írtakat érdemes fenntartással kezelni, kb mind populáris pszichológia. Csernusnak éppenséggel még végzettsége se nagyon van az alapon túl..

Ez nem azt jelenti, hogy nem inspirálódhat belőlük az ember, de azért szakmailag nnnnnem az igaziak.

2023. dec. 10. 10:55
 5/12 anonim ***** válasza:

Kötekedés helyett semmi értékelhetőt nem adtál a kérdezőnek.

Látom, semmilyen életed sincs, hogy ok nélkül belekötsz a másikba.

Eljutottál Csernusig, de látom itt meg is akadt a tudományod. 👏🤦😂

2023. dec. 10. 12:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Mert Poppertől a konkrét könyvcím neked miért nem volt jó válasz a kérdésre?
2023. dec. 10. 12:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Mivel nincs kint a neved, csak az, hogy "anonim" ebből, honnan kellett volna rájönnöm, hogy te írtad az 1-es választ? 🤷🤦 Lehetett volna bárki.

2023. dec. 10. 13:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna tudnod. Simán csak nem kellett volna rosszindulattal állni a hozzászóláshoz. TUlajdonképpen mi az amiből levontad, hogy nincs életem meg ilyesmi?

Az, hogy leírtam, hogy ALmási meg Csernus a populáris pszichológia részt elég erősen tolja? Vagy az, hogy Csernusnak a klinikai szakpszichológus végzettségen kívül nincs olyan végzettsége ami pl a séma-pszichológiához hiteles hozzászólóvá tenné? Esetleg az, hogy azt mondom, hogy ennek ellenére ezek tök jó inspirációk lehetnek, csak a fent említettek miatt szakmailag kevésbé hitelesek?

Tök jó, ha valaki olvassa őket, pusztán annyit írtam, hogy nem minden esetbne hitelesek. Erre egyből ninc séletem? Mi bajod van?:D

2023. dec. 10. 13:25
 9/12 anonim ***** válasza:

"érdemes fenntartással kezelni"

Miért is? Csak mert te, (aki csak Popper Pétert hoztad fel példaként) ezt írtad?

És mi a baj azzal, hogy "populáris pszichológia"?

Még mindig csak 2 személyről alkottál nem túl pozitív véleményt, a többiről még mindig hallgatsz, jó mélyen! Szerintem azt se tudod, hogy ők kik, de általánosságban mindenkit elkönyvelsz, "nem minden esetbne hitelesek."-nek. De mindjárt fogod a Google barátodat és a többiekre is rákeresel, hogy aztán ide visszagyere tovább köpködni a szakembereket.

"szakmailag kevésbé hitelesek?..nem minden esetbne hitelesek."

Almási Kitti hol nem hiteles, ember?! 🤦🫤

[link]

És Csernus miért is nem hiteles?

Ki vagy te egyáltalán, hogy így mersz két neves szakemberről írni? Legalább minimum az ő szintjükön vagy szaktudásilag? Mely iskolákba jártál? Mi a végzettséged?

Rosszindulat egyedül csak benned van, aki így nyilatkozott, mint te.

2023. dec. 10. 14:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Ok, köszi az örjöngést.
2023. dec. 10. 14:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!