Emberek miért nyitják rá másokra gondolkodás nélkül az ajtót nyilvános wc-knél? Illetve hogyhogy nem tudják, miért van bezárva?
Akinek nem inge...
Én ha pl plázában elmegyek mosdóba, akkor ha nem egyértelműen piros a kilincsnél, kopogok. Ha nem hallok semmit, kopogok mégegyszer, hátha csak nem hallottam. Ha megint semmi, akkor nagyon lassan elkezdem kinyitni az ajtót, hogy még be tudja csukni, ha mégis bent van valaki. Mások meg nem így csinálják, hanem telibe kinyitják az ajtót, ami akkor ciki, ha nincs bezárva, mert pl nincs zár az ajtón. Nem egy olyan embernél tapasztaltam, hogy ha be is tudtam zárni, ő akkor is próbálja kinyitni, rángatja az ajtót, mintha nem lenne egyértelmű, hogy bent van valaki. Amikor meg szólok, hogy foglalt, meglepődik.
“ Meg mikor kiszáll az ember a metróból, örül neki, hogy kinn van, és leáll nézelődni, amúgy mögötted még harminca nkiszállnának, tesó, de semmi baj, mobilozz csak.”
Ennek van egy “pro” verziója is, aki előtte konkrétan félrelök, tol, furakszik, benyomakodik eléd az ajtóhoz… hogy aztán utána ácsorogjon meg tötymörögjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!