Egyszerű gondolkodású embernek tartod magad?
Egyszerű és egyértelmű dolgokban igen. Tévedni olyan dolgokban szoktam, amit még nem tapasztaltam és naivan beleugrok, dehát emberi dolog.
Gondolkodni szoktam mielőtt olyan dologba mennék bele, ami idővel valószínűleg toxikus, bonyolult lenne az én vagy más jövőjére nézve.
3 "Gondolkodni szoktam mielőtt olyan dologba mennék bele, ami idővel valószínűleg toxikus, bonyolult lenne az én vagy más jövőjére nézve."
Manapság ebbe bármikor belefuthatsz, alig lehet ellene védekezni.
Lehet fel sem tűnik, mert egy szőke bombázó képében jelenik meg az életedben, aztán csak érvekkel később jössz rá, hogy ki is volt ő valójában az életedben.
Én ebből kiindulva azt vallom, hogy felesleges agyalni bármin is. Legyen aminek lennie kell.
#4 sok ilyen embert ismerek, de nem erre céloztam. Carpe diem!
Kinek mi (:
Számomra az egyszerű gondolkodás pejoratív töltetű.
Egy buta, együgyű embert jelent, akinek se a kritikus gondolkodás, se a gyakorlati problémamegoldás nem az erőssége, és az olyan elvont, elméleti területekkel sem tud mihez kezdeni, mint a természettudományok, művészetek vagy a filozófia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!