Kamasz fiúk! Gondolkodtatok már azon, hogy egyszer ti is apukák lesztek?
En egy jo ideig meg biztos hogy nem akarok.
17/f
Úgy állok hozzá, hogy egyenlőre nem kell az biztos, és valószínű később se
19/F
Én igen, úgy látom kivétel vagyok az oldalon. :D Kb. 14 éves korom óta foglalkoztat a téma és huszas éveim közepén/végén szeretnék gyerekeket.
18/F
Én haditechnikán,vakmerő terveken és nácikon gondolkodom...de biztos valaki agyal az apaságon...:DD
15/F
Igen. Ez egy eléggé nagy pontja a jövőnek. Unokákon is, unokák párválasztásán, stb.
Nagyon jó érzés. ^^ :))
18 éves fiú vagyok és életem jelenlegi helyzetében elképzelhetetlennek tartom, hogy valaha is gyerekem legyen...
Egy gyerek rengeteg pénz Én meg imádok magamra költeni mindent. Egy gyerek az sír, nekem meg cérnából vannak az idegeim és meg tudnék őrülni, ha akárcsak egy neilon zacskó is csörög. Nem bírom a kakaszagot, egy csecsemőt meg tuti nem tennék tisztába, még pénzért se. Egy gyereket fel kell nevelni, hogy tisztességes ember legyen. Ebben a mai szaros világban meg lehetetlen. Általános iskolai volt osztálytársaim, akik akkor kis ártatlan lánykák voltak és kitűnő tanulók, mára egy kg sminkkel járnak és dugnak fűvel-fával...
Az én gyerekem se lenne különb, mert a suliban elrontanák ők. és akkor meg agyonverném.
A kérdésedre a válasz: NEM, NEM, NEM ÉS NEEEEEEEMM
Igen
Be kell vallanom, kicsit félek tőle, hogy egyszer apa leszek, mivel nincs normális apa képem (mert az apám egy nagy papucs) és nem akarok olyan lenni, mint ő, viszont a ló túloldalára se akarok átesni. Mondjuk van még időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!