Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gondolkodtatok már azon, hogy...

Gondolkodtatok már azon, hogy egyszer csak mindennek véget vessetek?

Figyelt kérdés

Olyan sokszor gondolok, ilyenekre...Néha karcoltam magam NEM vagdostam, hanem karcoltam magam, és "megnyugodtam" tőle.

Szerencsétlennek és bénának érzem magam és néha jó lenne, ennek az egésznek véget vetni...

Ti, ha gondoltok ilyenekre, (ha egyáltalán gondoltok ilyenekre) mennyire gondoljátok komolyan?

2010. nov. 15. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen véget kell vetni, orvoshoz menni, pszichiáterhez, vagy pszichológushoz. Nem vagy sem szerencsétlen, sem béna, egyszerűen szerintem nagyon fiatal vagy és nem találod most a helyedet a világban.
2010. nov. 15. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Én akkor gondoltam arra, hogy véget vessek mindennek, amikor már elviselhetetlen volt a szorongásom, a félelmem, hogy nincs kiút ebből a rémálomból, de elmentem orvoshoz.
2010. nov. 15. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:

gyakran és hogy mennyire komolyan ? hát nem tudom még ittvagyok :D

csak néha jó ezen gondolkodni bármennyire is hülyén hangzik az a "jó" szó itt

2010. nov. 15. 22:07
 4/8 anonim ***** válasza:

"Gondolkodtatok már azon, hogy egyszer csak mindennek véget vessetek?"

Mindenkinek (szó szerint mindenkinek) volt ilyen pillanat az életében, legfeljebb nem emlékszik rá vagy nem vallaná be.

"Néha karcoltam magam NEM vagdostam, hanem karcoltam magam, és "megnyugodtam" tőle."

Az sok minden miatt lehet, igazából önmagad ellen irányuló agresszió, "önbüntetés", aminek sokféle oka lehet. Pszichomókussal nem ártana beszélgetni.

"Szerencsétlennek és bénának érzem magam és néha jó lenne, ennek az egésznek véget vetni..."

Gyakori érzés kamaszkorban.

"Ti, ha gondoltok ilyenekre, (ha egyáltalán gondoltok ilyenekre) mennyire gondoljátok komolyan?"

Amikor az ember ilyet gondol, akkor komolyan gondolja. Később, amikor kinövi, már úgy érzi, nem is volt komoly.

2010. nov. 16. 05:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Ennek a rossz szokasodnak kell veget venni, ugy, hogy valtoztatasra van szukseged, tehat valtozz meg!
2010. nov. 16. 07:45
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Az a ti bajotok gyerekek, hogy kimaradt az életetekből a HIT, az ezzel kapcsolatos foglalkozás. Anyátok, Apátok csak gürizik, hogy nektek minden meglegyen, hogy a testetek kivánságai ugymond kielégüljenek, de senki, se szülő, se tanár nem foglalkozik a lélek kielégülésével, hogy mindennap megkapjátok azt a lelki táplálékot, amitől ilyen dolog még csak véletlenül sem jutna eszedbe, jutna eszetekbe. Ismerős ez a karcolásos dolog is, amiről a neten bőséggel lehet olvasni, aki ezt kitalálta életfogytiglanra (minimum) a börtönbe zárnám, vagy a pszichiátriára, mert ez nem normális ember. Ne a karcolástól nyugodj meg, milyen kábitás ez,ettől a tanmesétől tartasz ott ahol, hanem Jézus Krisztustól! az Ő tanitásaitól!, mert az nem ámitás, nem kábitás, hanem mind igaz. Kivánom neked, hogy rátérj erre az útra és meglásd épülni fogsz, nem romokba heverni.
2010. nov. 17. 19:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Ijenre gondolni sem szabad! Egy közeli barátom nemrég lett öngyilkos a családja belerokant a dologba , magukat hibáztatják .A barátnője idegöszeropanást kapot, az anyukája azóta csak sir.

Az öngyilkosság a legönzőbb dolog ,azzal az egy mozdulattal az egész családod tönkre teszed....

Ha valaki öngyilkos akar lenne ,előbb nézzen a szerettei szemébe mert ezzel nem magát , őket teszi tönkre de örökre!!!

2010. nov. 18. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:

"Az öngyilkosság a legönzőbb dolog ,azzal az egy mozdulattal az egész családod tönkre teszed...."

Az öngyilkos magát MEGÖLI, a családját max. "tönkreteszi", de a család gyásza általában nem őszinte, ha életében annyira nem figyeltek oda az öngyilkosra, hogy az egyedül így tudta jelezni, hogy baj van.

Nincs önzőbb szöveg annál, mint hogy az öngyilkosok önzők.

2010. nov. 18. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!