Gondolkodtatok már azon hogy a (legtöbb) nőgyógyászok mért pasik?
Miért van több féfi mint nő az efajta orvoslásban? Nekem végülis logikusabbnak tűnik hogy a női bajaidat inkább egy baránőddel osztod meg sem mint egy fiú haveroddal. Legalábbis én így gondolom....dehát ez az én véleményem
:)
Igazi pénzes pálya, ha valaki jó szakember. A férfiak szeretnek sok pénzt keresni, mert ők akarják a családfenntartó szerepet játszani.
A nemi szervemet pont olyan kellemetlen nőnek mint férfinak megmutatni. Engem rendkívül idegesít, mindegy milyen nemű az orvos.
Ráadásul, ha nem szimpatikus az orvos igazán vagy olyanokat mond, hogy nekem nem tetszik, akkor még bizalmat sem érzek iránta, a neme akkor aztán tök mindegy.
Én férfinál szültem, mert idős voltam már és császározásra lehetett számítani.
Azért nem nőhöz mentem, mert féltem attól, hogy a nőket kicsit háttérbe szorítják, ha műteni kell és nincs elég gyakorlatuk. Koromnál fogva jobbnak láttam, ha biztosra megyek.
Mint minden műtétes szakmában, itt is férfiuralom van. A műtétek nehezek, fárasztóak fizikailag, nem minden nő tud végigcsinálni egy több órás műtétet.
Emellett rengeteg lóvé van benne, ahogy írták már korábban is.
Abban is van igazság, hogy a legtöbb nődoki valóban imádja a nőket "úgy" is...
Nem tudom, talán, mert férfi munka:D
És amugy nekik kell a sok pénz, ők kell fentartsák a családot. Meg a férfiakra jobban "illik" szerintem. Vagy nem tudom, csak így van, és kész:D
ez azért szerintem érdekes...na mind1
köszönöm a válaszokat :)
Azért az sem mellékes, hogy a nőgyógyásznak rengeteget kell ügyelni, és ezek az ügyeletek pedig általában elég mozgalmasak (valamiért mindig hajnalban akar minden gyerek kibújni)...
Nem sokat látja a családját az illető, ezt általában a férfiak jobban viselik.
Én voltam férfi és nő nőgyógyásznál is, teljesen embertől függ, hogy mennyire óvatos.
Ha a férfi mondjuk a saját felesége révén tudja, hogy vannak érzékenyebb nők, akkor óvatos, egy nő nőgyógyász, ha hármat szült az "árokpartján" egyedül, akkor nehezen érti meg, hogy vannak nála érzékenyebb nők is.
Mi számít?
Az hogy hol végzett, tehát a szaktudása, aztán hogy milyen ember, milyen környezetből származik, végül szerintem a nőket még mindig háttérbe szorítják, műtétre inkább férfi orvost vennék igénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!