Az miért van hogy egyszerű dolgokat túlbonyolítok, de amihez egy kicsit is gondolkodni kéne azt meg inkább elrontom?
Ha neked ez jó, akkor nem kell változtatni.
28/f incel
Haldó szinten örülhetsz, ha egy dologban tartani tudod a lépést, a többiez pedig a “meg tudom csinálni” szintent érthetsz… ma már nem a polihisztorokkora van, ha valamivel nem foglalkozol 1-2 évig abban hirtelen olyan dolgok lesznek, hogy csak kapkodja az ember a fejét. Az öregeink korában a “jóvanazúgy” uralkodott, illetve nem is nagyon volt miből dolgozni. Érted volt a habarcs, és annyi, betonhoz is volt a homok, meg a cement. Ma pedig nem úgy van, hogy be mész a boltba és “habarcsot” kérek, mert visszakérdezik, hogy milyet. Mindenből van kb.: 1000 fajta és ha te haladó akarsz benne lenni, akkor bizony mindent tudnod kell mire és hova való.
Szóval reálisan gondolkodva haladó 1 dologban is nagynak számít…aki mindenhez ért az igazából semmihez sem ért.
Én a szakterületemet igyekszem követni, talán elég jól is megy minden jogszabályozásával és szabványaival együtt, a többit meg magamnak itthon meg tudom csinálni, de eszembe sem jutna még a szakmámban sem profinak nevezni magamat, ahhoz nincs elég arcom, mert ismerek jobbakat.
"Csak a napi rutin megy." Akkor azt csináld jól. Ennyi.
Ha az megy, még mindig tanulhatsz, fejlődhetsz, de mindenhez nem érthet senki, ezt el kell fogadnunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!