Az gáz ha nem szeretek gondolkodni, nem akarok okos lenni?
Figyelt kérdés
Szerintem sokkal jobb ostoba, primitív embernek lenni, alacsony IQ val, a sok gondolkodás megterhelő.
20/f
2023. nov. 17. 16:05
1/16 anonim válasza:
Nyugi, akinek magas az IQ-ja annak nem megterhelő a gondolkodás…
2/16 anonim válasza:
Igen, ez gáz.
Nem valami vonzó dolog ha valakinek nincs igénye a tudásra.
3/16 anonim válasza:
Nyugi, nem vagy egyedül, a kortársaid között sajnos ez az általános.
Legalább tucatember vagy, nem lógsz ki a nagy tömegből 🙂
4/16 anonim válasza:
Olyan leszel, mint a magyar társadalom 80 %-a.
5/16 anonim válasza:
Pszichés és szociális szempontból igazad van, az átlagembernek elég egy szép pofi és mindent beesznek. Végletekig jelentéktelen és üres emlékekkel, a saját elméjük kihasználása nélkül tűnnek el a süllyesztőben (persze, egy nagy mosollyal az arcukon). A magunk fajta pedig őrlődik ebben az önmagát emésztő társadalmi fekélyben, amely felett nincs ráhatásunk. Panem et circenses.
28/f incel
6/16 anonim válasza:
Ezt már legalább 5x megkérdezted itt.
7/16 anonim válasza:
Minek tanulni. Sokkal jobb, ha inkább iszol, meg kocsmázol. Sokkal könnyebb az élet.
8/16 anonim válasza:
Én még nem láttam, hogy megkérdezte volna.
10/16 anonim válasza:
Különböző variációkban kérdezi. Többször válaszoltam is rá. Unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!