Az gáz ha nem szeretek gondolkodni, nem akarok okos lenni?
Szerintem sokkal jobb ostoba, primitív embernek lenni, alacsony IQ val, a sok gondolkodás megterhelő.
20/f
a gondolkodás egy fárasztó tevékenység (főleg ha olyasmiről van szó, ami nincs igazán ínyedre), a legtöbb ember inkább csak korlátozott mértékben csinálja
de azt nem sikerül felfognom, hogy ostobának lenni önmagában miért jó.
Én sem szeretek sem agyalni, sem tanulni, ehhez képest 5 szakmám van, és első évemet kezdtem egyetemen/jól megy/. Érthetetlen. Amúgy a szakmáimat tanulni szerettem, meg az egyetemet is szeretem/magamtól döntöttem mellette, senki nem beszélt rá/. Mellette melózok, mondjuk az én munkám nem igényel sok gondolkodást, szòval megvan az egyensùly /fegyveres őr vagyok/.
De azt, hogy végtelenül buta legyek, azt nem akarnám, meg elképzelni sem akarom. Az nagyon ciki dolog, ha az ember buta, mint a tök, és beszélgetni sem lehet vele.
Szerintem, ha te ilyeneken töröd a fejed, akkor te igen is szoktál gondolkozni. Sőt szerintem okos is vagy.
Az igazán buta emberek nem tudják megfigyelni ezt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!