Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Betegesen belestresszelem...

Betegesen belestresszelem magam egy olyan lany miatt, akit nem érdeklek, de mégse tudom elfelejteni. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Munkahelyen van egy lány, aki hónapok óta tetszik, naponta látom pár percre. Arra a kis időre ignoralom, amikor jön be akkor háttal állok a bejaratnak, teljes mértékben kerulom.

Beszelgetest kezdemenyeztem már nála korabban,de nem volt vevo rá,úgymond lekoptatott.(tomondatokban válaszolt csak,de nem volt érdeklődő)

Otthon is allandoan rá gondolok, folyamatosan gorcsolok, jó pár évvel idősebb is nálam.

Plusz melohelyen is amikor közeledik a muszakvaltas ideje akkor is tiszta ideg vagyok,hasmenés stb ramjon amikor tudom hogy nem sokára jön.

Mit tudnék tenni? Tudom hogy beteges, de munkahelyet nem akarok váltani,mert jól elvagyok itt..

2023. nov. 29. 06:13
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Naponta 500x mondd el magadba hogy ottohon várja a csávója vagy leszbikus

Addig mondogasd ezt magadba, amig el nem hiszed

Nekem bevált

Voltam ilyen helyzetbe

Mar leszarom a csajt

Parszor probaltam vele beszelgetni, de sose keresett magátol

Akkor enis leszarom

2024. ápr. 11. 07:59
 42/48 anonim válasza:
63%
Kérdező, mi történt?
szept. 1. 06:39
 43/48 anonim ***** válasza:
24%
Amikor az eszedbe jut, üss erősen kalapáccsal a körmödre! Egyből eltereled a gondolataidat.
szept. 1. 07:35
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Minek kell kiemelni?

Ha leszarik téged, akkor el kell felejtened, majd lesz másik.

dec. 14. 19:35
 45/48 hgwell ***** válasza:
A nők akkor a jók ha leszarnak...ilyenkor többször kell kezdemenyezni ugymond csalogatoan lehet komoly családi problemaja van vagy más...erdemesebb tapintatosabbnak lenni és elarulni neki magadrol egy kicsit ha nagyon visszahuzodo vagy flegma ne menj el onnan azonnal ha mégis el kell mennek onnan szólj rá hogy mindjart visszajossz hozzá de az legyen 2 óra hossza kb. valtsd ki benne a hianyerzetet irantad...és tied az elsopro szeretem. 2 napig ezt tested.. erősen ott vagy és erezteted vele, hogy nem szereted őt de nem is bántom meg semmi olyan modorral, akkor a 3. vagy 4. napon már ő akar odamenni hozzád de kerulgesd a tekintetében és csak amikor már sokszor látod hogy radfigyel akkor erősen visszanezel és integetsz egyet ha lehet elmosolyogva teli élettel...és ne engedj az intolerancianak vagy dugj bele zsebkendot...ha lány vagy...
dec. 14. 21:13
 46/48 anonim ***** válasza:
Átérzem a helyzeted, nekem is van/volt ilyen. Az én szerencsém az hogy ritkán látom, hiába dolgozunk egy helyen. De amikor kicsit többet kell vele lenni hetekig képes vagyok utána csak rá gondolni és merengeni a semmibe. Én csak munkahely váltást tudnék elképzelni, viszont esélyes hogy ott is lesz egy hasonló helyzet előbb utóbb. Akkor meg minek… inkább próbáld meg te is ignorálni. Ne emészd magad feleslegesen. Gondolj valami negatív tulajdonságára, amitől nem leszel úgy elájulva érte. Vagy arra hogy te nem kellesz neki ezért teljesen értelmetlen a merengés ha esélyed sincs. Nézz ki valaki mást aki tetszik, de nem találkozol vele annyit és próbálj meg rá gondolni. Nekem ezek segítettek valamilyen szinten.
dec. 15. 12:00
 47/48 anonim ***** válasza:
Azt, hogy elfelejted.
ma 16:07
 48/48 anonim válasza:
Mi történt?
ma 17:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!