Szépnek találjátok a baba arcú lányokat?
Figyelt kérdés
Lehet szép egy baba arc? Szerintem nagyon ciki, hogy 20 felett is tinédzsernek néznek, szabályosan komplexusaim vannak…2023. nov. 28. 23:26
1/14 anonim válasza:
Valamikor szép, még ha nekem nem is elsősorban ez jön be.
2/14 anonim válasza:
Palvin Barbinak is babaarca van.Szerintem elég sok mindenkinek bejön az ilyesmi.Amikor konkrétan gyereknek néz ki, az nem feltétlen.De azért arra is megvan a megfelelő réteg.
4/14 anonim válasza:
Én azt vettem észre,hogy a "babaarcú" jelzőt teljesen különböző lányokra aggatják rá. Múltkor egy olyan ismerősömre mondták,hogy babaarcú,aki oké,kék szemű és tökéletes bőrű,de pl hatalmas orra van és fura haja. Amúgy csinos lány,de a "babaarcú" nekem mást jelent. Rám is mondták már,hogy babaarcú...vissza is kérdeztem,hogy de amúgy miért? A válasz az volt,hogy mert pisze orrom van és telt ajkam. Szóval eleve a babaarcú mindenkinek mást jelent és másra mondja rá.
5/14 A kérdező kommentje:
A köznyelvben lehet, hogy össze-vissza használják, de baba arcú az, akinek színtől függetlenül nagy szemei vannak, pici orra, pici álla és enyhén vastag szája. Az arcvonásai lágyak.
2023. nov. 29. 00:39
7/14 anonim válasza:
#5 ez alapján bejönnek az ilyen lányok.
Mondjuk nem tudom a tetszésnek mi köze ahhoz hogy tininek néznek xd
9/14 anonim válasza:
A plasztikai seneszek mindig babaarc letrehozasara torekszenek kiveve ha mast ker az ugyfel.
A babaarc a szepseg csucsa. Legyel buszke
10/14 anonim válasza:
Nem tudom most ezt így elképzelni. De ha jó a tested, nem igazán érdekel a fejed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!