Miért Coopos a Coop pár embernek?
Figyelt kérdés
Mi a logika ebben az elnevezésben? A többi boltot is -os, -is végződéssel látják el azok, akik a Coop-ot kóposnak nevezik?
Elmegyünk a spárosba, pennysbe, teszkósba, aldisba, osanosba stb?
2023. nov. 25. 21:25
11/15 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam, és végül arra jutottam, hogy valami hasonló logikát kell benne keresni, mint amilyen a te sajátmárkás-margarin-példádban van. Tehát abba a boltba megy, aminek a bejárata fölött Coop felirat van. Ezért Coop-os a bolt. Más magyarázatot nem tudok rá találni. A "LID" itt is előfordul, de gondolom, csak azért, mert nem tudják kiejteni utána az 'l'-t.
12/15 anonim válasza:
Èn mèg ezt nem hallottam.
Az Ausönt hallottam már madaras teszkónak. Az ABC t közèrtnek.
A Lidlt Lídörnek ,de ez új.
Felènk annó csak a Bóóótba mentek.
13/15 A kérdező kommentje:
Egy településen nagy rózsa kép van a Coop felirat felett. (Amúgy nem tudom, hogy miért.) Akkor az a rózsás kópos?
2023. dec. 4. 17:07
15/15 anonim válasza:
Az a baj hogy én kúpba szoktam menni, és most kiderült hogy mondjátok hogy az kóp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!