Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nyár vagy Tél?

Nyár vagy Tél?

Figyelt kérdés
Melyiket kedvelitek jobban és miért?

2023. nov. 24. 22:21
A kérdező szavazást indított:
Nyár
Tél
56 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
A nyarat szívből gyűlölöm, a tél a kedvencem!
2023. nov. 24. 22:42
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Hát ha választanom kell a kettő közül, akkor a nyár, pont annyira utálom a kánikulát mint a hideget, de nyáron legalább nem 4-kor van sötét, ez billentette a nyár felé a mérleget.
2023. nov. 24. 22:45
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Utálok fázni, és nagyon unalmas magamra (és egy babára/kisgyerekre) ráncigálni sok-sok réteget minden alkalommal, mikor ki szeretnék lépni a lakásból.

A meleget ellenben jól bírom, így szeretem is, ritkán érzem azt, hogy már túl nagy a forróság :)

Ráadásul mindent imádok, ami trópusi... :)

Szóval: nyár.

2023. nov. 24. 22:50
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Tél. A nyári melegben csak rosszul vagyok, nem tudok megmaradni. Télen sokkal jobb a közérzetem és tisztább a fejem. Nem akarok elájulni mindenáron. :) igen, kicsit sokat kell öltözködni télen mielőtt az ember elmegy valahova de akkor is, inkább a tél.
2023. nov. 25. 08:57
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Nyár.Egy kicsi tél azért kell,hogy jobban lehessen értékelni a nyarat.Két hónap hideg jöhet,elfagynak a kártevők legalább,kicsit pihen a természet,de ennyi elég is lenne.
2023. nov. 25. 10:22
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Tél. Minden nyáron szó szerint az életemért küzdök szívbetegként. Hetekig, hónapokig tartó folyamatos mellkasi nyomást, szívtájéki fájdalmat érzek 35 fok felett, nekem nagyon nagy kínlódás a nyár, tényleg szó szerint a túlélésért való küzdelem minden évben.
2023. nov. 25. 10:39
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Tél mert számomra ez a csend, a nyugalom és a béke ideje. A nyári brutális kánikulát nagyon nehezen bírom.
2023. nov. 25. 13:34
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

Tél

Nyáron nekem is 30°C körül már, sajnos, szinte minden bajom van; szúr/nyom a mellkasom (nem egy orvosnál voltam vele, mindenki azt mondta, "az ilyen, ezzel élem majd le az életem", kösz, 20 évesen ilyet hallani bíztató), szédülök (kávé, cola csak ideig-óráig segít), nyűgös is tudok lenni, illetve a fejem is fáj.

Télen nincsenek is ilyen gondjaim, illetve nekem az akkori hőmérsékletek komfortosabbak.

2023. nov. 26. 12:14
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
inkább tavasz, de ha választani kéne nyár. télen hajlamosabbak az időközi "depresszióra" amit próbálnak átvetíteni másra is mert ha nekem rossz legyen már masnak is. ugyérzem ezt a jelenséget idén sajnos elérték nálam is asszem, de azért igyekszem... de pont ezért nyár közeledtével már lazábbak tudnak lenni ők is valamennyire, mindenki készülődni próbál kikapcsolódásra, nyüzsgésre, bulik, nyaralás stb herce hurca... tavasz közepén végefele már a levegő is jobb, és valahogy a környezet is társul ehhez a változáshoz, és pozitívabb hatással tudnak lenni a szervezetre ezek a hatások, amik által akár random boldogsághormonok termelődhetnek akárcsak mintha csokit ennél. egész tél csak a karácsony miatt válik elviselhetőbbé nálam.
2023. dec. 27. 14:56
 10/12 anonim ***** válasza:
60%
Nyár. Utálok fázni.
2024. febr. 1. 11:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!