Mit élveznek az emberek a TikTok videókban?
Néha szoktak küldözgetni a barátaim 1-1 TikTok videót, és egyszerűen nem fogom fel, hogy mi bennük az élvezetes?
Olyan videók kapnak 30-40 ezer lájkot, ahol egy ember arról beszél, hogy nem szereti a paradicsomot, egyszerűen minden videóval amit küldtek nekem és megnéztem azt éreztem, hogy egy fokkal hülyébb lettem.
Nem vagyok nagy művészet pártoló, nem nehéz az én tetszésemet sem elnyerni, és még öreg sem vagyok (22 vagyok) de nem tudom felfogni, hogy ezek a tartalmak miért ennyire felkapottak ennyi embernél?
Én pl egy amerikai nőről szoktam mostanában videókat nézni, aki egymaga kifúrt egy funkcionális, elektromossággal meg mindennel felszerelt bányát a háza alatt, hogy a kibányászott kövekből építeni tudjon magának egy kastélyt😅
Vannak rajta érdekes dolgok, érdekes emberek, és olyan emberek akik ingyen tanítanak történeteket írni, rajzolni, kézműveskedni, stb, szóval ha érdekes az érdeklődési köröd, akkor egy idő után igenis érdekes lesz a tiktokod is. Ha egybites vagy, akkor nyilván a tiktokod is egybites lesz, de ez nem az app hibája.
Vannak rajta érdekes, értelmes tartalmak is. Például kutyatrénerek, jó receptek, kreatív hobbi tippek, van fent pszichológus, orvos, van, aki tudományos ismeretterjesztő témákat dolgoz fel, van, aki az agilis munkamódszerekhez ad tippeket... stb.
Egyszer kell tudatosan jól válogatni, mik érdekelnek, aztán később a hülyeségeket nem fogod látni.
Én pl. ezeket követem:
A teljesség igénye nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!