Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is egyre több...

Szerintetek is egyre több manapság a megkeseredett ember?

Figyelt kérdés

Nagyon sok helyen veszem észre ezt, hogy egyre kevesebb az olyan ember, akin látnád, hogy boldog lenne. Kb. Mindenki elfordul mindenkitől, kárörvendőek, mindenki lesz.r mindenkit stb.

Gyakorin is kb kiírsz egy kérdést és 10en rád ugranak, hogy piszkáljanak.

Fiatalok, idősek teljesen mindegy…

Én elhiszem, hogy szar helyzet van, de szerintem kezdünk nagyon olyan attitűdöt felvenni, mintha a második VH-ban lennénk.

2023. nov. 13. 22:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
27%
#16 Ezek a szociális fóbiások. Ők embernek nem fognak szebben írni. Már régóta pont, hogy őmiattuk ilyen ez az oldal.
2023. nov. 13. 23:36
 22/35 anonim ***** válasza:
48%
És hiába mondod nekik, hogy most éppen ők bántják a másikat. És mindig ok nélkül. Illetve nem mindig ok nélkül. Néha van, hogy kihagysz egy vesszőt, és akkor proli vagy, akik dögöljenek meg. És akkor az a bajuk, hogy nem írsz helyesen, de amúgy ha helyesen írsz, akkor is beléd kötnek.
2023. nov. 13. 23:41
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
De miután behazudják, hogy agyonkínozták őket a suliban, nem tudom, hogy mért ilyenek. Akik bántva voltak, biztos nem akadnak fent egy vesszőn, hogy nincs a mondatban. És biztos nem kötnek bele direkt a másikba. Ha mégis, akkor meg is érdemelték, hogy bántva voltak. Megverhették volna őket napi szinten. Talán több eszük lenne.
2023. nov. 13. 23:45
 24/35 anonim ***** válasza:
0%

Igen, gyakori a helyesírási hibakon való fennakadás, ami kegyetlen, mert valaki szomorú es ír egy kerdest es lehet nem ír helyesen de ez nem nyelvtan vizsga, es senki se fizetett javítótanár itt.

Es amúgy is joga van kerni segítséget, akkor is ha nem ír helyesen es ha nem kéri meg a fórumon az embereket, hogy javítsák ki neki az irományát, akkor agresszió es illetlenség meg rosszindulat

Ez olyan mintha hívnád a mentőket mert megkéseltek es a diszpécser megkéri hogy helyesen mondd az utca nevet es ne raccsolj amíg köpöd a vért, szépen nyelvtanilag helyesen haldokolj!

Szóval katasztrófa !

2023. nov. 13. 23:51
 25/35 anonim ***** válasza:
18%
Szociális fóbiás mentális beteg embert nem szabadna felvenni dolgozni, mert képtelen ellátni a feladatát. És veszélyes is.
2023. nov. 14. 00:00
 26/35 anonim ***** válasza:
72%
Ezekben a fideszes időkben nem csoda, hogy egyre több megkeseredett ember van.
2023. nov. 14. 00:20
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szólók tökéletesen leírták. Szerintem is az életkörülmények is rátesznek erre. Nekem mondjuk sajnos semmi jövöképem. Ahol dolgozok, ott nem érzem jól magam, költözni kéne de az árak az egekben. Saját házra sosem lesz pénzünk. Új munkahelyet találni nagyon nehéz. Van kb 5 évem eldönteni, hogy vállalok-e gyereket, mert aztán egyre nehezebb lesz a helyzet. De jelenleg a semmire nem merem bevállalni. Hiába spórolunk nagyon, az élelmiszer is iszonyat drága. Most azon gondolkodunk a párommal, hogy külföldre kéne menni. Mert itt csak az évek telnek. Nekem mondjuk ezek a dolgok elrontják a napjaim. Sokszor már szorongok.

Persze sokan ezerszer rosszabb helyzetben/anyagi körülmények közt élnek.

A gyakorit meg hagyjuk. Én múlt héten írtam ki egy kérdést, amihez már hozzátettem a végén, hogy olyan válaszoljon légyszi, akire vonatkozik. Na egy barom elkezdett sértegetni, belém kötni szó szerint a semmiért.

Ha nem írom oda, hogy olyan válaszoljon, akire vonatkozik, abba is belekötnek és széttrollkodják. Itt már nem lehet sajnos segítséget vagy tanácsot kérni. Sokan itt dühöngik ki magukat arc nélkül.

29N

2023. nov. 14. 08:48
 28/35 A kérdező kommentje:

27-es. Sajnos én is ezt tapasztaltam a gyakorin.

Esetleg az olyan kérdésbe nem tudnak belekötni, amiből egyáltalán nem lehet leszűrni semmit a szokásaidról, életedről stb.

Pl. Gyerekvállalás témakörben is kb valami borzalom mennyire savazzák egymást az anyukák.

2023. nov. 14. 10:06
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

#28: El tudom képzelni sajnos.

Én ott nem szoktam olvasgatni, de a női egészség témakörben is vannak csodák. Egy ember rendszeresen hangoztatja hogy neki ebből van szakvizsgája. De olyan baromságokat javasol mindenkinek. Azt írta egyszer nekem is, hogy az orvosom tudja rosszul a dolgokat.

Az ilyenek nagyon durván félrevezetnek embereket. Nem játék.

Itt az emberek témakörbe ha leírod esetleg, hogy nem találsz munkát, egyből lemádnak, hogy olyan nincs, nem akarsz dolgozni, ők 2 nap alatt találtak. Ha leírod, hogy kevés a fizetésed, az itteniek szerint akkor egy nyomorult vagy, hisz ők nettó 500 alatt fel se kelnek. Ha 35 évesen akarsz gyereket, akkor megmondják, hogy öreg vagy. Ha 20 évesen, akkor még gyerek vagy, mire szülsz. Egyszerűen nem tudsz már olyat írni, amibe ne kötnének bele. Borzalom!

(27-es voltam)

2023. nov. 14. 10:29
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Ide gyakorira a megkeseredett nyomik járnak azért hogy lehúzzanak a szintjükre. Ha leírom hogy van egy melóm amit szeretek, jól fizet stb itt a nyomik megmondják hogy nem érzem ott jól magam, meg nem keresek jól.
2023. nov. 14. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!