Szerintetek is egyre több manapság a megkeseredett ember?
Nagyon sok helyen veszem észre ezt, hogy egyre kevesebb az olyan ember, akin látnád, hogy boldog lenne. Kb. Mindenki elfordul mindenkitől, kárörvendőek, mindenki lesz.r mindenkit stb.
Gyakorin is kb kiírsz egy kérdést és 10en rád ugranak, hogy piszkáljanak.
Fiatalok, idősek teljesen mindegy…
Én elhiszem, hogy szar helyzet van, de szerintem kezdünk nagyon olyan attitűdöt felvenni, mintha a második VH-ban lennénk.
Az emberek 97% a nem empatikusan reagál a többi emberre, hanem viselkedésüket 2 dolog vezérli:
- a sebeik, sérüléseik mint sebzett
- félelmeik
Tehát senki sincs jelen a mostban. Csak nagyon kevesen. Nagy a hajszoltság, traumák, önmagukon kívül vannak
7-es. Attól függ, milyen kérdést írsz ki. Van olyan, amibe nem tudnak belekötni.
Én nem gondolom, hogy negatív lennék. Az voltam én is, de sok rossz dologban volt részem, egészség szempontból, hogy nagyon örülök, hogy a családom jól van és nem kell annyira aggódnom értük.
Nagyon sajnálom, hogy nagyon sokan ennyire belegebednek az életbe, pedig biztos van olyan, aminek örülhetnek is. Én is ilyen voltam egészen addig, amíg nem történt velünk több nagyon rossz dolog is… aztán jobban értékelem azt amim van
"Attól függ, milyen kérdést írsz ki. Van olyan, amibe nem tudnak belekötni."
. És van rengeteg, ami egy marhaság, ahol a kérdező jogosan kapja az ívet, és aztán mégis azzal jön, hogy "itt mindig a kérdezőt báncsák!".
Abszolút semmi empatia nincs a válaszok zömében csak kioktatás, kiosztás. Ha egy kamasz ír valamit családi gondokról rögtön jön a gyűlölködés es a költözz el szöveg, vagy ha valakit megcsaltak es tanácsot kér azt is savazzák
Szóval mentálhigiéniai szempontból nagy a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!