Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell rögtön privátban...

Miért kell rögtön privátban zaklatni a nőket, ha válaszolnak egy szexuális kérdésre?

Figyelt kérdés
Komolyan addig terjed némely férfi felhasználó agyilag, hogy "nő + zegsz = rá kell mozdulni"? Pl válaszoltam egy orális szexel kapcsolatos kérdésre, és rögtön jöttek az obszcén privátok. Baromi idegesítő, és ha elküldöm őket az anyjukba, még én vagyok a paraszt... Ráadásul azt se tudjuk itt, ki hogy néz ki. Attól, hogy leírja valaki hogy szereti ha kinyalják, még lehet egy 200 kilós kopasz fogatlan öregasszony pl. Szóval számomra teljesen szürreális, hogy így 0 infóval rámozdulnak az emberre, ráadásul olyan kommentek alapján, amiknek a közelében sem volt bármilyen társkereső szándék, csak egy nyamvadt kérdésre válaszoltak...

2023. nov. 12. 00:07
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan, lány szaktársam mesélte, hogy poénból kiírta 18 évesen szűz, és élvezte, hogy jönnek rá a privátok, élvezte, hogy mennyire odavannak érte a férfiak, meg képeket is kap, az éhező férfiaktól.
2023. nov. 13. 11:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!